Salut! Parerea mea este sa nu o abordezi direct pentru ca s-ar putea sa nu aiba reactia pe care o doresti.Eu zic sa iei totul usor si incetul cu incetul si sa incerci sa intri in vorba cu ea,facand sa para totul intamplator,nu incerca sa o eviti,asa vei castiga astazi un zambet, maine o vorba si poate un numar de telefon, cine stie poate intr-o zi vei castiga iubirea ei. Eu iti doresc din tot sufletul bafta!
Vez cum o faci caci eu am respins si atunci cind nu mi-a placut cum a spus-o cai place de mine.
Pai ii spui in fata! sa nu-ti fie rusine ca daca tu ii spui pe mess sau prin sms ia nu apreciaza si crede ca iti bati joc de ea! dar. spune-i asa ...Io te plac si as vrea sa fim u tine! succes!
Ori pe messenger sau prin cineva , printr-un biletel, asa primesc eu raspunsurile ... sper ca ti-am fost de ajutor
Eiiii "daaaa" ce biletel? ce messenger ce sms? Sun-o daca iti este asa de mare rusine sa ii spui in fata! Oricum ea o sa se simta mai bine daca ii spui fata in fata, dar daca nu ai curaj poti sa ii spui la telefon.
Arata-i prin gesturile pe care le faci.
Direct s-ar putea sa creada ca glumesti sau s-ar putea sa aiba o reactie nu foarte ok
Apoi daca chiar te iubeste si ii place de tine ...nu va rade! stai rilex.
Deci fiti atenti aicia Sunt compozitor si inacelasi timp cantaret de muzica rap si cu fetele sunt si eu cam timid dar pana la urma prietene PlanB ia-ti inima in dinti si spune-i ce simti fara sati pese ce spune daca spune da ai noroc daca spune nu asta e mai sunt 1 milion de fete.dar sunt foarte mici sansele sa spuna nu
misauratcuviata întreabă: