Offe grav atunci...incearca sa vorbesti cu rude mai tinere cum ar fi verisori verisoare sau surori de ce nu? daca ai bineinteles. incearca sa vorbejti cu ei si spune`le ca e un cosmar pentru. tine asta. spune`le celor tineri sa incerce sa vb cu ai tai poate asa se schimba si ei un pic, sau poate ca`s asa din cauza ca le e frica sa nu patesti ceva stii tu la ce ma refer...violuri,crime etc.etc. bafta:*!
Incearca sa le explici ca asa este la moda, si asa se poarta din cand in cand. Vorbeste calm cu ei si nu te rastica asa am facut eu cu mama, am tipat una la alta pana nu mai m-a lasat sa fac nimicda` pana la urmacine o asculta?Bineasta`i in cazu` meudar tu poti vorbii cu ei si poti sa le spui sa te lase sa faci ce vrei, nici chiar ce vrei.Ai uitat sa specifici catzi anisori ai? Eu am 14 si am reusit sa-i conving sa ma lase sa fac ce vreau eu. Bafta si Tsiee:*:*:*:X:X:X:X:X!
Poi am 13 ani si le-am spus ca asa e moda acum si asa se poarta dar nu vor sa inteleaga
Poi m-au prins odata cu droguri acum o luna si cred ac de aia dar si inainte aru asa.nu stiu da cred ca ma apuc sa fac ce vreau eu.Voi incerca si sfatul tau.Ms muult:X