| Bojthe a întrebat:

Cum sa imi fac prieteni? Vara stau sinhura in casa si vad pe altii cum ies cum se disteaza

vreau si eu
funda

22 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Pai ti-ai raspuns singura cand ai zis ca vara stai singura si te uiti la altii.
Iesi si tu afara cu ei, baga-te in vorba cu ei, socializeaza.

| Anutza123 a răspuns:

Phai...Incearca sa iesi cu colegi din clasa sau incearca sa te duci intr-un loc unde sthii kas oamenii de varsta ta...Succes!

| Bojthe explică (pentru whatevernvm):

O parte imi sunt colege dar sunt cam pitipoance si in plus ma considera" ciudata" si.laughing

| whatevernvm a răspuns (pentru Bojthe):

Pe mine majoritatea ma considera ciudata, insa gasesc persoane la fel de "ciudate" ca mine si reusesc sa ma integrez.

Cauta pe cineva, nu ai cum sa gasesti prieteni daca stai numai in casa.

| Bojthe explică (pentru whatevernvm):

As iesii dar nu am cu cine... In ce consta ciudatenia ta?

| Bojthe explică (pentru Anutza123):

Nu stiu unde suntlaughing cu colegii nu ma prea inteleg

| whatevernvm a răspuns (pentru Bojthe):

Nu as spune asta aici, daca vrei sa vorbim contacteaza-ma in privat.

| BluishAngel a răspuns:

Pai,pur si simpluhappy.Fii mai "infipta",du-te la persoana pe care o consideri genul tau si ii spui "Salut happy.Cum te cheama? Eu sunt...(numele tau)". Vorbeste, socializeaza, nu sta inchisa in casa, sunt adolescenti de varsta ta, nu ai de ce sa iti fie rusine.Doar nu o sa stai inchisa in casa toata vara.Fii activa, vesela, prietenoasa, sociabila si o sa iti faci enorm de multi prieteni.
SUCCES! happy:*

| EmaEmax a răspuns:

Simplu,cauta oameni noi cu care sa te distrezi.Iesi afara si baga-te-n vorba cu prietenii pe care-i vezi... distreaza-te si totul va fi ok. -_

| Bojthe explică (pentru BluishAngel):

NU intelegi stau intr-un oras foarte mic exista doar doua scoli generale. multi ma conosc si unii " ma adimira pentru stilul meu excentric" iar altii stiga dupa mine ciudata si altele

| Bojthe explică (pentru EmaEmax):

Cum sa ma bag in vorbalaughing?
adica e penibil sa mergi la oameni pe care ii stii din vedere si sa zici " stii eu sunt x si vreau asta...

| EmaEmax a răspuns (pentru Bojthe):

Am zis sa te bagi in vorba cu prietenii pe care-i intalnesti, nu cu necunoscutii. straight face

Care prieteni? adica cunosc o gramada de persoane din vedere dar cand e ceva nimeni...

| EmaEmax a răspuns (pentru Bojthe):

Hai c-am facut chat aici...
Daca vrei prieteni trebuie sa-ti faci, ca doar n-or cadea din cer.Tu nu vrei sa vorbesti cu oamenii pe care ii cunosti cat de cat dar vrei prieteni? Cum pana corbului vine asta? Nu-nteleg..Hai sa nu mai lungim vorbaaa. laughing

Da-mi id tau ca sa iti explic mai pe larg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta un loc unde se face ceva organizat, un curs de ceva din ce te intereseaza pe tine la varsta ta sau sport, jocuri, mergi acolo si vei gasi pe altii care au aceleasi interese...pe langa curs mai e si socializare; daca nu gasesti curs vezi un hobby, nu trebuie sa excelezi in ceva

| Bojthe explică (pentru anonim_4396):

Imi place sa fac poze dar locuiesc intr-un oras mic si nu exista asa ceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Bojthe):

Vezi pe net unde gasesti cluburi foto si ia legatura cu ei...este vreun oras mare in apropiere? daca nu intra la situri de socializare si fa-ti prieteni...
sunt foarte multe ocupatii si hobby-uri care nu au legatura cu locul unde stai, daca reusesti sa stii ceva bine intr-un domeniu te vor cauta altii sa te intrebe cum sa faca...

| TurnOn a răspuns:

In ce oras locuiesti mai exact?

| Bojthe explică:

Nasaud

| JustBeauty a răspuns:

Si eu am aceasta problema. Mergi afara cu ei si spune-le ceva tare. Ti-as spune ce daca as sti ce varsta ai...Dar pur si simplu fi curajos/ curajoasa si da-te ca fiind rebel. Funda?

| JustBeauty a răspuns:

Adica daca vrei vorbeste cu noi. Iti putem fi prieteni daca vrei