Spui ca ai 27 de ani, deci esti om in toata firea si iti poti face prieteni la clould e munca, porintre colegi, printre rude, printre prietenii de la scoala generala sau liceu, printre vecini samd.
La varsta asta nu mai ai ce cauta online, ca esti prea batran sa mai pierzi timpul inutil cu copii.
Eu ti-as recomanda sa-ti cauti o fata (daca nu esti gay sau impotent), ca-i vremea sa te astamperi si sa-ti faci o familie.
Pai asta e ca nu găsesc fete.Caut de la 20 de ani.Sunt timid
Incearca sa discuti cu oameni, pe la locul de munca, cam pe acolo mai merge dupa o varsta, o iesire in weekend, o vacanta impreuna. dar mai mult nu prea vad ce prieteni poti sa iti faci la 27 de ani... ca nu mai ai 15 ani sa iesi la joaca
Fete sunt peste TOT: vanzatoare in magazine, vanzatoare in farmacii, chelnerite, prin cofetarii, prin resurante, in chiar in magazinele de haine si pantofi barbatesti sunt la piata, in autobuz, tren, la spital, oriunde te uiti sunt mii de fete, deci afirmatia ta ca nu gasesti fete, este total greita, fiindca sunt 3.5 miliarde de fete si femei pe lumea asta!
Si mai lasa-ma cu timiditatea, ca aici vad ca esti capabils avorbetsi sis a scrii ce gandesti, deci timiditatea este doar un paravan dupa care te ascunzi, nu ceva real.
Ai 27 de ani, nu 15 anisori, deci este timpul sa inveti sa deschizi gura, sa saluti, sa duci o floare unei fete care iti place (dar intai uita-te sa nu aiba verigheta pe deget).
Nu exista "nu pot"!
Exista : nu vreau, nu am chef, nu-mi pasa, nu ma stradui... samd.
Bineinteles ca poti si chiar o faci aproape zilnic, la munca, in autobuz, la magazin cand cumperi si platesti vanzatoarei...trebuie sa deschizi gura, trebuei sa spui ceva...ca doar nu et uiti ca prstul la persoana ai fara sa-i spui nimic.
Spun un multumesc și atat.Si eu nu ies aproape d leloc ca nu am unde și nu am prieteni
De contactul cu oamenii si de facut prieteni esti unicul responsabil, ca de nu inveti se deschizi gura si sa fii politicos cand vorbesti, nu vei face niciodata relatii.
Pai vreau sa ma înscriu la voluntariat și nu răspunde nimeni
Du-te personal si te inscrie ca voluntarii nu au timp de pierdut online, de aceea nu raspunde nimeni online.
Du-te acolo, sa te vada sa te inregisterzi samd.
Vecini? sau iesi prin diverse locuri in care ai interes, mergi la sala, etc
Eu numai pot, timiditatea ma omoară, nu pot discuta cu străini asa și punct
Asta nu-i timiditate ci ANXIETATE si se trateaza la psiholog sau psihiatru.