Depinde. cere-ti iertare daca ai gresit tu. Daca a gresit ea, incearca sa vorbiti si sa lamuriti neintelegerile.
funda?
Pai depinde, eu de ex am fost certata cu cea mai buna prietena si nu din vina mea sau a ei, ci doar din niste lucruri minore. Insa cateodata prieteni nu sunt prieteni ci dusmani. Daca vezi ca ceva e in neregula cu ea, mai bine gasesteti alta prietena. Insa daca chiar ati fost prietene foarte bune ar trebui sa gasesti o cale de a o impresiona in bine, sau de ati cere iertare, eu una m-am impacat cu prietena mea dupa o lunnga durata de timp. Efectiv ni se facuse dor uneia de cealalta . Si asa am devenit din nou bune prietene. Dar daca ai nelamuriri chiar te rog sa i-mi trimiti un mesaj pe TPU, SI vorbim acolo ok draga? ( ma pricep la chesti de astea, deoarece am avut prea multe conflicte de genul asta cu prietena mea.) Mai vorbim.
Pai ce s-a intamplat?
Incearca sa vorbiti fata-n fata, sa iti ceri scuze(in cazul in care ai gresit tu), sau daca nu, intreab-o ceva pe mess(de scoala) si, din vorba in vorba, poate ''rasare soarele''.
Succes.
Pei...nu stiu ce sa intamplat...eu cu cea mai buna prietena mereu ma cert si apoi ma impac ii cer scuze si isi cere si ea
Andrei67y5 întreabă: