Incearca sa o mangai pe sub tricou sau sa i pui mana pe gat.Incearca saruturile lungi si pasionale.
Trebuie să ştii ce-i place, şi asta nu o să afli decât vorbind cu ea. Şi-apoi îţi pui imaginaţia la contribuţie.
Aş putea să-ţi zic ce îmi place mie de exemplu, dar eu nu sunt prietena ta ca să meargă şi la ea.
Pai da-mi cateva idei. ca nu stii niciodata. poate chiar functioneaza la fete in general. si de la ideea ta poate imi vin mie altele. multumesc
Cheful meu de "vreau mai mult" în general, apare după chestii de genul: tot felul de atingeri (nu doar în zonele care se ştiu că sunt erogene, ci peste tot), dar fără sărutări, dacă sunt săruturi, scurte, şi să fiu refuzată a doua oară, şi mai ales tot soiul de scenarii în care crezi că o să se întâmple ceva şi de fapt nu se întâmplă nimic (de exemplu stau împreună cu prietenul, ne privim adânc, bla bla, ne ţinem de mână, ne sărutăm şi-apoi totul se termină încet, nu prea brusc).
În cazul meu, spontaneitatea face totul
Multumesc mult. La fel mi-a zis ca ii place spontaneitatea, dar mi-e teama sa nu interpreteze ca pe un gest negativ. Oricum, multumesc pentru sfaturi. Apreciez!
Pentru nimic
Când o vezi că are chef, vorbiţi deschis despre relaţia dintre voi. S-ar putea să descoperi chestii pe care nu le ştiai până acum, sau care s-au schimbat în timp