anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa imi tachinez iubita? Pare ciudat dar cand o sarut vreau sa o tachinez, sa o innebunesc, sa ma doreasca din ce in ce mai mult. Am facut asta de cateva ori si o innebunisem. Dar nu am alte idei. Dati'mi idei. Cum sa ma port tandru, sa fiarba de placere! Funda

7 răspunsuri:
| sabinabujor2 a răspuns:

Incearca sa o mangai pe sub tricou sau sa i pui mana pe gat.Incearca saruturile lungi si pasionale.

| DakotaRoyse a răspuns:

Trebuie să ştii ce-i place, şi asta nu o să afli decât vorbind cu ea. Şi-apoi îţi pui imaginaţia la contribuţie.

Aş putea să-ţi zic ce îmi place mie de exemplu, dar eu nu sunt prietena ta ca să meargă şi la ea.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DakotaRoyse):

Pai da-mi cateva idei. ca nu stii niciodata. poate chiar functioneaza la fete in general. si de la ideea ta poate imi vin mie altele. multumesc

| DakotaRoyse a răspuns (pentru anonim_4396):

Cheful meu de "vreau mai mult" în general, apare după chestii de genul: tot felul de atingeri (nu doar în zonele care se ştiu că sunt erogene, ci peste tot), dar fără sărutări, dacă sunt săruturi, scurte, şi să fiu refuzată a doua oară, şi mai ales tot soiul de scenarii în care crezi că o să se întâmple ceva şi de fapt nu se întâmplă nimic (de exemplu stau împreună cu prietenul, ne privim adânc, bla bla, ne ţinem de mână, ne sărutăm şi-apoi totul se termină încet, nu prea brusc).
În cazul meu, spontaneitatea face totul happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DakotaRoyse):

Multumesc mult. La fel mi-a zis ca ii place spontaneitatea, dar mi-e teama sa nu interpreteze ca pe un gest negativ. Oricum, multumesc pentru sfaturi. Apreciez! kiss

| DakotaRoyse a răspuns (pentru anonim_4396):

Pentru nimic happy
Când o vezi că are chef, vorbiţi deschis despre relaţia dintre voi. S-ar putea să descoperi chestii pe care nu le ştiai până acum, sau care s-au schimbat în timp happy