| happyANDsad a întrebat:

Cum sa ma fac auzita intre colegi, ma simt o scoica intre rechini(mari)sunt invizibila...colegii au caractere dificile si vocabular vulgar credeti ca ar trebui sa fiu si eu asa? vreau prieteni dar fara sa fiu >asaFunda
:-(

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

Nu, nu, nu, nu... deci iti zic din prima. Ia-ti gandul de la asta. Nu merita, crede-ma. De ce sa fii ca ei, cand poti sa fii ca tine? Asa cum iti place tie. De ce sa fii,, ei" cand poti sa fii un,, tu"? Nu te lua dupa altii. Daca tu ai primit buna edicatie de la parinti, ar fi pacat sa se iroseasca numai pentru niste,, prieteni" care de cele mai multe ori sunt falsi. Uite o vorba de la mine : Mai bine putini si adevarati decat multi si falsi. Sau. in cazul meu,, mai bine singur decat cu prieteni falsi pe langa tine". Sunt cat se poate de sincer. Nu am pe nimeni. De ce? din cauza comportamentului, din cauza ca nu sunt ca altii si nici nu vreau sa fiu asa. Gandeste-te ca doar esti o fata buna. Mai bine ramai scoica acum si dupa ce termini liceul/facultatea, crede-ma ca o sa te ajute foarte mult ca ai fost scoica. Atunci tu o sa fii rechinul iar ei scoicile. Fi asa cum esti si nu te schimba numai ca sa ai prieteni. Adica tie, chiar iti place comportamentul si vocabulalur lor? Chiar iti place sa-ti petreci timpul cu asemenea persoane? Pai daca faci asta, incet, incet devii ca ei. Chiar vrei asta? Te inteleg, e greu sinura, te inteleg ca vrei prieteni si eu sunt in aceeasi situatie, dar nu apela la falsitate pentru asta. In ziua de azi tupeul si datul din gura non-stop, sunt destul de apreciate de cei din jur si sunt printre cele mai usoare modalitati de a te integra intr-un colectiv. Insa, nu apela la metoda asta. sad Rabdare si o sa gasesti pe cineva la fel ca tine, care gandeste, se comporta, vorbeste la fel ca tine. Nu esti singura persoana de genul asta. Sunt mult mai multe, si daca le vrei alaturi trebuie sa le cauti. Repet, ramai scoica, e mai bine. Cel putin asta-i sfatul meu. Tu, poti sa-l ignori, faci ce vrei, ca doar e viata ta. Dar gandeste-te FOARTE BINE, inainte de a lua o decizie. Mult noroc! big grin

3 răspunsuri:
| 6Anonim9 a răspuns:

Fii sociabila, glumeata, ascultatoare. Nicineu n-am un vocabular vulgar deloc, ai am o gramada de prieteni. Ma simt apreciat. E stilul meu propriu, sa nu folosesc vulgaritatea. Mult succes!

| Aaaaa1111bbbb2222 a răspuns:

Sincer eu vorbesc vulgar, muult, iar in clasa mea de nebuni m-a ajutat sa ma integrez. Nu spun ca m-am schimbat, asa eram si inainte dar intr-un fel vocabularul vulgar m-a ajutat sa ma pot integra mai usor. Nu ai in colege in clasa mai retrase? Poate ele nu au vocabular vulgar si ajungeti chiar sa va intelegeti bine. Dar nu inteleg de ce nu ai putea fii prietena si cu cei care vorbesc vulgar.
Plus cu minus se atrag, plus cu plus se resping (sper ca intelegi la ce ma refer) nu trebuie sa aveti caractere asemanatoare ca sa va intelegeti.

Bafta in clasa cu "rechini"!☺

| happyANDsad explică (pentru Nemessys):

Mersi mult!