anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa ma fac placut in randul fetelor?

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cauta una cu bani asa cum imi zicea unu, macar aia daca te inseala tu ai o masina pe masura bani, haine scumpe si probabil o inseli.

| fuzzer a răspuns:

Ai noroc ca sunt eu aici, altfel nu stiu ce te-ai face.

In primul rand, umpleti cavitatea bucala de cercei, in buze, limba, dinti chiar.Asa iti vei impune respectu, prin a fi un smecher in toata regula.Smecher cu 2 de "JM". Sa porti ochelari de soare tot timpu, nu conteaza ca ninge, ploua sau fulgera, tu mereu sa fi cu ochelarii pe ochi.
Sa porti colanti roz, tricouri mulate, sa-ti iasa formele in evidenta, si cel mai important sa nu faci complimente. Sunt cele mai inutile chestii pe care trebuie sa i le arati femeii.
Si mereu sa-ti arati muschii, indiferent ca esti la scoala, acasa, langa bunica, langa mama, mereu sa-ti arati muschii.

Mahomed sa te binecuvanteze!

| andrei1237 a răspuns:

Sa te porti frumos cu ele, sa va jucati impreuna si sa va spuneti secretele reciproc!

| MiruD a răspuns:

Sa fii vorbaret, istet, glumet, sa le faci complimente! happy

| King18name a răspuns:

Sa ai un Ferrai, 2 milioane $ in banca, si un castel! laughing o sa te iubeasca instant toate fetele! laughing

| Sardinaaa a răspuns:

Pai, eu sunt fata si iti recomand:
1.Complimentele-fetelor le plac complimentele, nu te rusina, spune-i direct ca arata bine azi, ca iti plac ochii ei sau ce mai stiu eu ce
2. Stai de vorba cu ea/ele si pari foarte interesat de ce zice/zic, asa va/vor sti ca se poate/pot baza pe tine cand are/au ceva de zis
3.Fi glumet, dar nu in sensul sa faci misto, ci sa o/le faci sa rada, dar nu cu bancuri rasuflate, ci cu cate-o glumita care sa ii/le prinda bine
4. voilla, esti placut de fete!
PS: nu fi timid
SUCCES

| Sardinaaa a răspuns:

Exact, Cosmina86, ala e el!

| AnonimInOras a răspuns:

Sa ai bani, ochelari de soare, muschi, daca esti gras automat esti prost si sa nu faci complimente..doar scuipa si injura. fetelor le place..si mangaieie pe fund.

Întrebări similare