anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa ma fac respectata si sa nu mai comenteze nimeni la mine si sa am tupeu si sa am curaj sa ma bat cine imi spune funda +vot :*

7 răspunsuri:
| SoulEater44 a răspuns:

Buna! Si eu am avut astfel de probleme sa stii. In primul rand trebuie sa-i spui sa te lase in pace privind persoana in ochi si binenteles sa ai o expresie serioasa. Daca nu merge asa, incearca cu ignoranta cand esti prin preajma dar mai ales cu evitarea! Cand esti pe langa persoana aia si ai oportunitatea de a scapa de ea, indeparteaza-te treptat. Unele persoane sunt foarte insistente si nu renunta niciodata. laughing Crede-ma, am un asemenea coleg si m-am saturat de el. Faza cu bataia apropo nu ti-o recomand. Daca de exemplu este ceva mai mare de inaltime, un branci e o nimica toata iar daca mai si pici pe jos ai sa fi de rasul tuturor asa ca mai bine distanteaza-te de el, si in acelasi timp de probleme de orgoliu. Indiferenta si distanta sunt cele mai sanatoase da si dor si cel mai tare pentru persoana asupra careia sunt indreptate! Bafta!winking Sper ca te-am ajutat! big grin

| EuAlbinutza a răspuns (pentru SoulEater44):

Buna Dca v sa vbm mai multe da-mi ID tau de mess bfttongue

| xAmphetamină a răspuns:

Un sfat :
- Respectul se castiga prin respect. Daca tu o sa injuri si o sa bati lumea, ei te vor lua drept o persoana agresiva si dura. Daca dai dovada de respect, nimeni nu va mai comenta in fata ta.winking

| SoulEater44 a răspuns (pentru EuAlbinutza):

Alexutza_renne@yahoo.com happy

| leftside a răspuns:

Stai cuminte laughing

| Timi_Timea_1997 a răspuns:

Fii cu 5 minute mai desteapta...incearca replici care sa le inchida gura (de exemplu: daca cineva iti spune fata, da ce-i cu hainele astea pe tine? tu raspunde-i da ce? le-am cumparat din banii tai sau daca nu-ti convine cum ma imbrac, imbraca-ma tu, ca sa iti placa.Si nu e nevoie sa te bati, ca sa nu fii calcata in picioare, fii diplomata, cu inteligenta "bati" pe oricine.Si nu-ti trebuie curaj ca sa ii spui chestii din astea, pur si simplu, nu te uita in ochii ei/lui ci undeva "intre sprancene"sper sa te fi ajutat

| ErickEmil a răspuns:

Fa-te gagica buna si stai cu prietenele. fii o fitoasa si o laudaroasa si sigur nu va mai avea nimeni curaj sa-ti comenteze tongue Bafta si scuze ca ti-am comentat n-am vrutlaughing