| Ramo137 a întrebat:

Cum sa ma imbrac pentru o sedinta foto in centru vechi? Parul am sa mi.l fac creţ cu o seara in urma. Dar vestimentatia...
Idei?
Bluza/ Pantaloni/ Incaltaminte?
Machiaj?

Dau funda. Duminica asta o sa fie.e destul de frig deci nu pot lua rochite sau fuste. Uff
happy

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Nu, lasa-ti parul natural, spala-l piaptana-l si lasa-l asa, sa se vada cum arata natural!
Machiaj foarte putin tot din acelasi motiv, ei vor sa vada de fapt cat esti de naturala, nu cat esti de impopotonata sau mascata.
Bineinteles ca poti lua rochite si fustite, cu un palton deasupra si niste cizme lungi.
Pantalonii nu te arata feminina deloc, ori ei se uita la cum mergi pe tocuri, cum mergi imbracata feminin, nu masculin.
Prezentarea are loc inauntru, nu afara, pe strada, nu in frig, deci, rochita frumoasa, simpla si cu bun gust, machiaz minim, parul natural, mersul cat mai natural. Ia-ti la pachet niste sandale sau pantofi cu toc, cu care mergi bine si frumos. Prima impresie conteaza cel mai mult, ca dupa aia sunteti triate si selectate.

3 răspunsuri:
| TheCat243 a răspuns:

Bluza sa fie alba si un pic mai lunga iar pantaloni negri (nu evazati). Incaltamintea sa fie niste cizme maro inchis sau deschis depinde de preferintele tale.Iar machiajul ca sa se asroteze cu vestimentatia sa fi alb cu negru dar nu exagera cu negrul.
Ok asta a fost sfatul meu sper sa te ajute happy

| Mihaelablabla a răspuns:

Poti incerca o salopeta pe corp neagra cu smokey eyes, sau chiar una colorata, dar cu un machiaj mai nude. La tine sa ai sandale cu toc cui, daca optezi pentru aceasta varianta.

Daca vrei ceva mai sport, poti lua niste blugi drepti, orice tip de adidasi ai, iar sus o camasa lunga alba si pe deasupra un hanorac supradimensionat pe gat ( fara fermoar).

| Ramo137 explică (pentru Violleta2022):

Am sedinta foto cu parul natural de aceea am zis ca o sa-mi schimb parul de data asta happy. La machiaj da, ma gandeam si eu putin. in poza se vede de 3 ori mai mult oricum.
Afara o sa aiba loc cred laughing si o sa mor de frig. insa imi place cum mi-ai zis de vestimentatie, ma gandesc daca o sa rezist o ora asalaughing ai gusturi bune