anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa ma razbun pe o colega care ma terorizeaza? Ceva cu care sa o innebunesc, dar sa ies cu 10 la purtare.

12 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Cauta o alta cale, ca de obicei lucrurile acestea se intorc impotriva ta.
Vorbeste cu diriginta, cu parintii tai, eu zic ca este mai bine.

| HBK a răspuns:

De ce sa te razbuni? Chiar este ultima solutie la care puteai sa apelezi? Cel destept cedeaza primul, ignor-o, fii indiferenta, prefa-te ca este invizibila.Cand isi va da seama, o sa stie ca ti-a gresit cu ceva si va incerca sa isi revizuiasca comportamentul.

| LoveMusic a răspuns:

devil Eu cand as fi singur in clasa [fara complici] i'as fi pus piper in mancare laughing) la greu. si cand manca... rolling on the floor ei bine, asa, daca n`ai complici nimeni nu stiewinking

soothe
| soothe a răspuns:

Razbunarea este mama prostului. Spune-ne o intamplare si comentam toti aici; afla ea pana la urma.

| d33a a răspuns:

Jigneste-o. Daca e grasa aminteste-i de fiecare data cum arata laughing... sau incearca sa o parasti la scoala de fiecare data cand face ceva ce nu ar fi trebuit sa faca : daca copiaza, daca raspunde la lectii din caiet, spune-o! Ai putea incerca si pe la spate sa ii joci un joc: sa te imprietenesti cu ea... asta cerandu-ti scuze de cele intamplate si sa ii spui ca vrei sa faceti pace, trebuie sa o faci sa creada ca esti prietena ei. iar daca v-ati imprieteni ai putea afla multe lucruri despre ea, pe care, daca vrei sa te razbuni poti sa le spui si celorlalti colegi.
Daca ai surprins-o in momente amuzante sau mai proaste, cum ar fi sa se scobeasca in nas laughing), sa cada, sa se exprime incorect la ora de romana. poti sa povestesti la toata scoala. laughing. alte idei nu mai am big grin Poti sa te gandesti si u cum sa te razbuni pe ea... aminteste-ti ce o deranjeaza cel mai mult. si vei sti ce sa faci.winking

| Didi* a răspuns:

Eu nu cred ca violenta este necesara intr-o asfel de sitoatie, orcat de nesuferita ar fi ar trebuie sa ii o platesti cu aceasti moneda, prin vorbe ca sunt mai dureroase...

| Medis a răspuns:

O bati in afara scoliiwinking dar nu foarte rau... ca sa nu-si dea seama maica-sa si taica-su tongue... nu da la fata asta e ideea.

| nestlebaby a răspuns:

Te terorizeaza? in ce sens? si da-mi voie sa ma indoiesc de asta. dar de ce sa te razbuni? si mai vrei 10 la purtare... poate cu un mare minus in fata...
da-o naibii de razbunare, ca-ti faci tie mai mult rau.lasa prostul in treaba lui, tu fii desteapta si ingnor-o cat se poate de mult.

| Anna_5295 a răspuns:

Incearca sa-i faci diferite farse... dar ea sa stie ca esti tu! asa o sa-si dea seama ca nu dai importanta la tampeniile sale!

| Sun_6934 a răspuns:

Ignor. Viata e un bumerang si o sa i-o intoarca de 10 ori mai rau, doar ca la timpul sau... asa ca fii pe pace.

| lavinia_8153 a răspuns:

Pentru inceput trebuie sa ai o atitudine indiferenta fata de ea si sa fii intotdeauna mai stilata iar lucrul care ar scoate-o cel mai tare din papuci ar fi furatul iubitului sau posibilului.succes;-)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca esti coleg de banca cu ea, bagai un ac in cur