anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa nu mai fiu timida cum sa am tupeu multhappy plss cine imi spune funda +vot:* si cum sa fiu respectata si etc...

Răspuns Câştigător
| totzipentru1 a răspuns:

Uite cateva sfaturi. (scuze daca am strecurat ceva greseli)
1. Priveste in ochi si asculta cu atentie la persoana cu care vorbesti. Dandu-i importanta celui cu care ai inceput o conversatie, ii vei oferi ocazia de a simti ca se afla in prezenta cuiva care este interesat de ceea ce spune. Nu te gandi la ce vei spune tu, dar, cand iti vine randul sa zici ceva, continua ideea pe care cel cu care vorbesti a inceput-o. Astfel, prezenta ta va fi placuta si vei avea satisfactia ca ai implinit o nevoie a cuiva; in acelasi timp, ai scapat de propria ta timiditate.
2. Bucura-te de rasplata. Persoanele carora le-ai oferit atentie printr-un salut calduros, iti vor oferi afectiunea lor, insotita de o atitudine prietenoasa. Recompensa pe care o primesti pentru stradania de a-ti transforma timiditatea in avantaj, este satisfactia ca ai contribuit la bucuria celor din jur, ca ai invins singuratatea proprie, reusind sa iti faci prieteni.
3. Propuneti cateva lucruri pe care trebuie sa le indeplinesti. De exemplu: voi face cunostinta in fiecare zi cu cineva, prezentandu-ma singura; imi voi aminti numele celor pe care i-am cunoscut la intalnirea la care am participat; voi privi in fata fiecare persoana pe care o voi intalni astazi.
4. Daca trebuie sa dai un telefon sau sa vorbesti cu cineva important pentru tine, fa-ti notite dinainte cu tot ce ai vrea sa spui si memoreaza. Avand totul pregatit nu o sa mai treci prin acea senzatie ca ti-ai pierdut ideile. Te vei simti mai sigura pe tine.
5. Fii cu simtul umorului daca ai senzatia de anxietate. Daca esti la o petrecere, unde nu prea cunosti personajele si nu prea stii ce sa discuti cu ele, fa o gluma ca sa destinzi atmosfera si razi, arata ca te simti bine.
6. Invata sa primesti complimente. Multumeste-i persoanei imediat si folosindu-te de asta, incearca sa legi o conversatie.
7. Nu te hartui singura. Ganduri despre cat de aiurea vorbesti sau ca nimeni nu te agreeaza, poate ti-au trecut de multe ori prin minte pana acum. Totusi, sa stii ca nimeni nu te judeca atat de aspru cum o faci tu. Si nici nu are dreptul! In plus, nu generaliza esecurile sociale. Te-ai balbait azi la sedinta? Nu te pedepsi crezand ca orice discutie va fi la fel.
8. Spune-le celor din jur ca esti timida. Ca sa nu creada ca esti distanta si aroganta, cand tu doar vrei sa stai in coltul tau, pentru a nu iesi in evidenta.
9. Invata sa acceptati si respingerea. Este unul din riscurile pe care oricine si le asuma in contactele sociale. Incearca sa nu o mai iei ca pe ceva strict personal.

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Şi eu am avut probleme cu timiditatea...mă panicam foarte repede, inclusiv la şcoală, în timpul orelor.Nu ştiam să-mi spun punctul de vedere şi multe alte lucruri din cauza asta.
Îţi recomand din toată inima să consulţi un psiholog.M-a ajutat foarte, foarte mult.

Ca să fii respectată, în primul rând trebuie să te respecţi pe tine însuţi.
Nu fii arogantă, nu fi cu ''nasul pe sus''.Mai exact, fii naturală!

Succes!

| Delicacy a răspuns:

Bea Vodka si da si altora sa bea.Nu o sa mai fi timida si o sa fi respectata de toti.

| Mαdαliηα a răspuns:

De ce vrei tu sa numai fii timpida si sa fii tupeista si ma rog... esti mult mai draguta daca esti mai timida si mai sensibila. eu nu suport tupeistele alea fitoase oh go on. Se dau nu stiu cine, si ele de fapt is un rahat cu ochii happy. Mai bine sa fii in banca ta.

| EuAlbinutza a răspuns (pentru Delicacy):

Da daca nu dai un raspuns destept mai bine tacihappybea tu vodka si dp dale si la altiiwinkingDeci mai bine taceai stateai an banca ta

| Delicacy a răspuns (pentru EuAlbinutza):

Pai beau Vodka, dar nu dau si la altiibatting eyelashes.

Esti prea calic/a nu?happy

Nu vreau sa am "tupeu", sa fu comunicativa, n-am nevoie de atentia mitocana a oamenilor.Imi este suficient sa ma simt eu bine.

Paiii pana la urma poate asa estii tuu dar no sa-ti fie bine happy ce crezi ca o sa stai singura toata viata pana la urma e trebuie tahappybig grin

Decât sa fiu dezamagită, insultată, exploatată de sufltele false ale oamenilor, mai bine stau singură si râd de ei.E mai mişto aşa.

Esti insultata dezamagita etc... fiindca tu permiti astawinkingsi nu e bine sa razi de cineva findca odata si odata roata se intoarcewinkingnu e bine sa faci mistowinking si nici nu e misto dar in fine e parerea ta faci c vrhappy

Tu nu ai fost niciodată dezamagită fără sa vrei asta?

| Delicacy a răspuns (pentru totzipentru1):

Prea multe reguli...

Am fost da dupa acea am sttiut ce trebuie sa fachappy

Sfatul meu este să ignori sufletele prefăcute ale oamenilor.Numai căuta atenţie de la ei, pentru ca mai apoi o să-ţi cunoască slăbiciunile si o să le folosească împotriva ta.

Eo stiu ce trebuie sa fac Dami si mie un ID de mess sa vbm dk vrhappy

Nu e bun idu de mess mai dal odatahappy