Convingeo ca ai crescut... si acum sincer tu crezi ca, chiar ai nevoie de epilat?
Da am nevoie pentru ca sunt fată şi chiar e mare părul de pe picioare şi se vede foarte urât mă vor confunda oamenii cu o maimuţă!
Dar după aceea spunde că nu mă mai lasă niciunde doar acasă pedepsită etc. nu o mai suport!
Asa mi-a facut si mie mama, aveam mustata si par pe fata aratam ca un om de 30 de ani, nu suportam, si la fel ca tine incercam s-o conving sa ma lase sa ma barbieresc dar nuuuu...
Intr-o zi m-am barbierit fara sa stie ea, si cand a ajuns acasa, a vazut, si nu a avut ce sa zica, doar nu putea sa mi-l puna la loc, daca faci si tu la fel, nu are ce sa-ti zica
Pai. o intrebi daca te lasa [inca o data] si daca zice "nu" atunci incearca sa te faci ca plangi si faci pe suparata toata ziua si a doua zi, si a 3-a zi si ii zici: "bine ca pe prietenele mele mamele lor ii lasa, numa pe mine nu x( ma lasi." si tot pleci la tine in camera..si acolo fa-te ca esti supi si nu manca numa f putin si de astea. sper ca te-am ajutat !
Spune-i ca ai crescut si tu, ca toate fetele de varsta ta se epileaza, ca ti-e rusine sa porti pantaloni scurti si ca daca nu te lasa o sa te epilezi tu singuraIti faci programare la cosmetica si gata.
Probabil nu prea vrea sa accepte faptul că ai crescut şi eşti în perioada pubertăţii, când apar diferite schimbări. Ai putea să o înţelegi totuşi, să nu te superi pe ea.
Să îți spun sincer eu când m-am epilat pentru prima dată pe picioare mi-am făcut o zgârieturi cu lama și a curs sânge apoi mi-a venit să vomit și era să leșin dacă nu era mama mea acolo.
Eu i-am spus mamei mele că copii își bat joc de mine la școală pentru că am mustață și păr pe picioare așa că m-a lăsat să mă epilez
Când mama nu m-a lăsat să îmi iau mustața am făcut-o pe ascuns cu mătușa mea și apoi când i-am spus lui mama i-am zis așa
:Mă bați așa-i
Mama: nu te bat, de ce să te bat?
:pai am făcut-o
Mama: termină că nu te bat și nici nu te cert, așteaptă până la vară și te las să te epilezi și pe picioare