ai nevoie de:
-2 aspirine sau acid acetilsalicilic
-cateva picaturi de apa
Pisezi aspirina si o amesteci cu apa... apoi dai pe zona afectata. lasi 10-20 minute sa actioneze si supa te speli ff bine. la mine a functionat inca din prima zi
Mi-au mai trcut mss mult sa stii ca iti dau fundita.
Si eu am avut si inca mai am putine, dar nu poti scapa asa de repede de ele, daca vrei ceva care sa le usuce asa de repede toata lumea mi-a spus sa imi dau cu urina (pipi ) de la un frate/sora mica sau daca nu chiar de la mine! si mie mi s-a parut ciudat, dar am incercat toate solutiile si nu a dat rezultate, insa cand am incercat aceasta metoda in doua zile mi s-au uscat! Poate ca o sa razi, asa am reactionat si eu la inceput, dar da rezultate!
Sa scapi de ele in 2 zile... nu prea cred! De ele poti scapa doar daca mananci cat ma sanatos ( nu mai mananci ciocolata, chipsuri, suc, cartofi prajiti, hamburger. tot ce intoxica corpul ) si daca ai folosi o crema care hidrateaza pielea! eu am folosit lamaia acum 2 ani cand aveam si eu, dar mie mi le inrosea mai tare si ma usturau pe deasupra! ramane la atitudinea ta!
Le poti acoperi cu fond de ten pentru ca le usuca.
Sau poti incerca masca facuta in casa:
1 lingurita de lamaie, un albus de ou, un sfert de lingurita de otet de mere/lamaie. O aplici pe fata si o lasi sa actioneze 15-20 minute (pana cand se intareste). O indepartezi usor cu apa rece.
Bafta!
Salut! Ca sa iti usuci cosurile am auzit ca merge cu pasta de dinti sau zeama de lamaie [ daca vrei sa scapi asa repede ], poti incerca!
Am incarcat cu pasta de dinti dar cu zeama de lamaine nu am incercat.
Poti incerca, intr-un timp atat de scurt nu prea merge, poti sa ti le acoperi cu fond de ten [asa fac toate fetele ] .
Baneocin crema merge? Si cam in cat timp trec. Mai am doar o zi.
Buna, la mine merge praful, crema mi se pare ca ti le inmoaie, si in 3 ore ele incep sa se usuce, pui mult praf si astepti, eu azi mi-am stors un cos l-am dat cu baneocin si acum nu mai am decat un mic punct rosu si daca ma dau si asta seara maine dimineata nu mai am nimic
Ohh si cu crema crezi ca merge. Adica este acelasi medicament. Nu?
Nu stiu eu nu am incercat crema, eu am lucrat numai cu praf, sper sa mearga, am o prietena care zice ca functioneaza am sunt-o special pentru tine, dar... eu am lucrat doar cu praful.Bafta!
Buna draga mea, in cazul asta numai Bunul Dumnezeu te mai poate ajuta, dar sa zicem ca totusi exista o speranta pentru boala ta venerica, solutia ar fi urmatoarea: ia tu de aici numarul asta de telefon 0723998409 si vino aici de te *** eu de iti trec toate cosurile, dar e la risc, ca iti dispar cosurile dar iti apare un prunc dar nu ii problema il *** si pe ala
Am sa dau nr la toata lumea. O sa te sune cu ascuns in fiecare noapte in fiecare zii. nu o sa mai poti dormi. Ai sa vezi.