| andreeadeeaandreeadea a întrebat:

Cum sa scap de cosurile de pe fata in 2 zile. Urgenttt. Fundaa.

Răspuns Câştigător
| lllalyylaurrra a răspuns:

happy ai nevoie de:
-2 aspirine sau acid acetilsalicilic
-cateva picaturi de apa

Pisezi aspirina si o amesteci cu apa... apoi dai pe zona afectata. lasi 10-20 minute sa actioneze si supa te speli ff bine. la mine a functionat inca din prima zi

15 răspunsuri:
| AOLEVRIC a răspuns:

Salut! Ca sa iti usuci cosurile am auzit ca merge cu pasta de dinti sau zeama de lamaie [ daca vrei sa scapi asa repede ], poti incerca! happy

| andreeadeeaandreeadea explică (pentru AOLEVRIC):

Am incarcat cu pasta de dinti dar cu zeama de lamaine nu am incercat.

| AOLEVRIC a răspuns (pentru andreeadeeaandreeadea):

Poti incerca, intr-un timp atat de scurt nu prea merge, poti sa ti le acoperi cu fond de ten [asa fac toate fetele ] happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le poti acoperi cu fond de ten pentru ca le usuca.
Sau poti incerca masca facuta in casa:
1 lingurita de lamaie, un albus de ou, un sfert de lingurita de otet de mere/lamaie. O aplici pe fata si o lasi sa actioneze 15-20 minute (pana cand se intareste). O indepartezi usor cu apa rece.
Bafta!

| teateutza a răspuns:

Zinerit si baneocin te salveaza

| anonima5682651 a răspuns:

Si eu am avut si inca mai am putine, dar nu poti scapa asa de repede de ele, daca vrei ceva care sa le usuce asa de repede toata lumea mi-a spus sa imi dau cu urina (pipi laughing ) de la un frate/sora mica sau daca nu chiar de la mine! si mie mi s-a parut ciudat, dar am incercat toate solutiile si nu a dat rezultate, insa cand am incercat aceasta metoda in doua zile mi s-au uscat! Poate ca o sa razi, asa am reactionat si eu la inceput, dar da rezultate!

| UnunderstoodArtistHere a răspuns:

Daca-i urgent atunci foloseste fontd de ten

| 9988 a răspuns:

Sa scapi de ele in 2 zile... nu prea cred! De ele poti scapa doar daca mananci cat ma sanatos ( nu mai mananci ciocolata, chipsuri, suc, cartofi prajiti, hamburger. tot ce intoxica corpul ) si daca ai folosi o crema care hidrateaza pielea! eu am folosit lamaia acum 2 ani cand aveam si eu, dar mie mi le inrosea mai tare si ma usturau pe deasupra! ramane la atitudinea ta!

| Gajiu69xxx a răspuns:

Buna draga mea, in cazul asta numai Bunul Dumnezeu te mai poate ajuta, dar sa zicem ca totusi exista o speranta pentru boala ta venerica, solutia ar fi urmatoarea: ia tu de aici numarul asta de telefon 0723998409 si vino aici de te *** eu de iti trec toate cosurile, dar e la risc, ca iti dispar cosurile dar iti apare un prunc dar nu ii problema il *** si pe ala

| andreeadeeaandreeadea explică (pentru lllalyylaurrra):

Mi-au mai trcut mss mult sa stii ca iti dau fundita.

| andreeadeeaandreeadea explică (pentru Gajiu69xxx):

Am sa dau nr la toata lumea. O sa te sune cu ascuns in fiecare noapte in fiecare zii. nu o sa mai poti dormi. Ai sa vezi.

| andreeadeeaandreeadea explică (pentru teateutza):

Baneocin crema merge? Si cam in cat timp trec. Mai am doar o zi.

| teateutza a răspuns (pentru andreeadeeaandreeadea):

Buna, la mine merge praful, crema mi se pare ca ti le inmoaie, si in 3 ore ele incep sa se usuce, pui mult praf si astepti, eu azi mi-am stors un cos l-am dat cu baneocin si acum nu mai am decat un mic punct rosu si daca ma dau si asta seara maine dimineata nu mai am nimic

| andreeadeeaandreeadea explică (pentru teateutza):

Ohh si cu crema crezi ca merge. Adica este acelasi medicament. Nu?

| teateutza a răspuns (pentru andreeadeeaandreeadea):

Nu stiu eu nu am incercat crema, eu am lucrat numai cu praf, sper sa mearga, am o prietena care zice ca functioneaza am sunt-o special pentru tine, dar... eu am lucrat doar cu praful.Bafta!

Întrebări similare