| Anabel a întrebat:

Cum sa scap de o depresie totala?

vreau sa vad chestii dragute pe net, unde le pot gasi? poate mai animeaza starea mea!

Răspuns Câştigător
| thegreenalien a răspuns:

Nu ai nevoie de chestii dragute de pe net ca sa iti revi. Incearca sa gasesti puterea in tine si, chiar daca te sperie uneori singuratatea, izoleaza-te o perioada si gandeste-te la tine, la ce ti s-a intamplat,; la ce vrei sa schimbi in viata ta si la ce o sa faci in continuare, vorbeste mult cu persoane de la care ai ce invata si incearca sa nu te mai gandesti la starea pe care o ai, ocupa-ti timplul cu diverse activitati care te bine-dispun, fa-ti prieteni, comunica si daca e neaparata nevoie rupete-te de trecut si incearca sa iti construiesti propriul viitor asa cum vrei tu sa fie, fara sa depinzi de nimeni. Ai grija de tine :*

5 răspunsuri:
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Http://povestiri-cu-talc.blogspot.com/ poate îţi vor plăcea:)

| teonamaria a răspuns:

Da cautare pe youtube momente amuzante cu animale, bebelusi, etc...ma binedispune mereu. sper sa meara si la tine!

| Anabel explică:

Multumesc pentru sfaturi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi daca zici ca e totala.nu cred ca poti scapa asa de repede de ea. dar eu cand mai am mici,, depresii`` imi place tare mult sa fiu singura si sa ma gandesc. Acum depinde de fiecare.
Si daca vrei chestii pe, mai dragute, te-ai putea uita la desene animate sau poze cu desene, sa citesti bancuri rolling on the floorrolling on the floor (mai ales balada lu` bocrolling on the floorrolling on the floor, sunt multe.cauta si tu pe google: poze desene animate sau bancuri. Daca ai rabdare, poti gasi oricewinkingwinking.