Te straduiesti sa ii spui.Nu-ti fie teama. Uite sunt baiat si i-ti dau un sfat nu ITI FIE TEAMA. Daca t-ie frica, intai ikeark sa vorb. cu el sa mai iesiti impreuna.Si poate te v-a placea.Plisss FUNDOI
Cere-i Id-ul de mess intr-un fel, fara sa-si dea seama ca il placi, si spune-i pe messenger. La telefon ai mai multe emotii, sa nu iti tremure vocea sau mai stiu eu ce...Succes
Heeee. simplu, te duci la el, il apuci de mana, il trantesti de perete, te apropii de el, il saruti, il lingi putin la.bine aici e la panarama, ii spui:esti viata mea, sufletu' meu, inima mea, boala mea care nu-mi da pace nici macar noaptea cand am cosmaruri si ma trezeste sora lu' bunica lui nepotul de-al 2-lea var a lui tata de pe mama si apoi fugi! e hai aacu serios zii in fata si dupa fugi, aici nu glumesc,. run devil run
Si eu placeam un baiat cand nu e pe mess trimitei un mesaj cu tot ce simti iar cand este pe mess intreabl ce parere are despre mesaj (asa am facut eu )
Poti sa ii spui prin telefon, pe mess sau ar mai fi un biletel in haina. Pui pe cineva sa ii zica. Sau poti sa ii demonstrezi, invita-l si tu pe undeva. Il inviti la un suc sau la o plimbare. Poti sa ii dai de inteles: prin zambete, sa-l ajuti cand are nevoie...
Gasesti tu ceva.
Bafta!
Inceark sa vb cu el; sa ii spui fata in fata poath pana la urma veti fi impreuna.Nu pierzi nimic daca nu incerci.Stii km se spune speranta moare ultima. pup:*
fundita?
Mah. eu de felul meu is timida da mi-am luat inima in dinti si i'am zis in fata ca imi plc de el...suntem inca prieteni apropiati.va un pas in viata...
Nu ii spune niciodata prin intermediul messului sau la telefon, cel mai bine este sa ii spui fata in fata, chiar daca este mai greu, dar trebuie sa iti faci curaj.Bineinteles ca nu trebuie neaparat sa ii spui fulger acest lucru, trebuie sa il "pregatesti". Spre exemplu cum va intelegeti. daca sunteti intr-o relatie buna, va ajutati, vorbiti si aveti o parere buna unul despre altul, atunci flirteaza cu el. Fa-i ochi dulci, zambestei cand vorbesti cu el, ii poti face si diverse complimente(gen:"imi place cum te-ai imbracat","parul tau arata foarte bine","ai un parfum foarte placut"), prin flirt ii vei da de inteles ca este o persoana mai speciala pentru tine.Cand mai spune glume, razi, chiar daca nu sunt amuzante, cand are nevoie da-i sfaturi si asculta-l clar si priveste-l in ochi cand vorbeste cu tine.Cand are nevoie, fii cea care sa il ajute.
Vezi tu, cand iti place cineva, trebuie sa lupti si sa castigi inima lui singura, nu lasa niciodata sa intervina alte lucruri.Nu pune niciodata o prietena sa lege relatia dintre voi, pentru ca ea va deveni o parte a acestui lucru si interventia altor persoane trebuie evitata cand vine vorba de baiatul indragit(cine stie cu ce surprize te trezesti). Totul trebuie sa se petreaca natural, nu prin telefon sau mess.Cand ii spui asta indirect, daca va fi nesigur iti va spune ''nu stiu" sau "poate", de ce tu nu ai nevoie.Cand ii spui asta in fata te va privi in ochi, si nu va avea unde sa se ascunda.
In principiu daca flirtezi cu el ii vei da de inteles deja ca il placi, aceste semne sunt mereu descifrabile, dar daca simti nevoia sa i-o spui, fa asta direct si clar. Cel mai important este sa faci anumiti pasi de care ti-am mai zis.
1.Sa te imprietenesti cu el(asta in cazul in care nu esti deja prietena cu el)
2. Flirteaza.
3. Spune-i ce simti pentur el.
Daca sunteni prieteni, il poti invita pur si simplu la o plimbare prin parc, si sa stti intr-un loc nu foarte comun.Si ii poti spune(nici asta nu face cu cuvinte directe, nu ii spune direct "te plac","te iubesc","te ador", spune-i ca este o persoana speciala pentru tine, ca inseamna mult pentru tine, ca il apreciezi, daca ii spui asa din start, il vei ''mira"sau lua prin surprindere, daca ii spui discret isi va da seama singur, si ii vei trezi misterul si dorinta de a fii mai special in fata ta).
Sper ca te-am ajutat Mult Succes:*
Cea mai buna metoda este sa ii zivi in fata pentru ca daca ii zici pe mess poate sa fie altcineva la pc si daca ii zici la tell pote sa mai fie candva langa el
deci mai bine in fata
Uite.si eu am avut unele dificultati...nu trebuie sa iti fie teama. daca el intr-adevar te place iti va raspunde la intrebarea:,,-ce parere ai despre mine" daca o spune direct-imi plaki esti norocoasa, daca evita raspunsul un timp inseamna ca e emotiv si rusinos daca zice esti o buna prietena direct -n-ai noroc>>incearca!
Am pus pe o prietena de a mea sa-i zica dar el a zis ca nu-i vorba de el
Buubuuu întreabă:
LiveTheMoments întreabă: