Mdea nu stiu ce iti faci asa grijy. Pt fete ii usor ca ele numa stau si se i-a dupa el.doamne fa-o si gata
Covexrobu.frum rasp cica cauta'l de mamaliga printre dintzi ... tuh cred ca ai ajutat'o cel mai mult... pe bune chiar are dreptate
Eu cred ca totul vine de la sine si mie mi-a fost jena la inceput de fapt primul sarut cu limba nici nu ma asteptam la el si s-a intamplat asa de la sine nu e asa daca baiatul stie vei vedea si tu nu iti trebuie scoala pentru asa ceva.insa eu am alta problema ma cam jenez cand un baiat vrea sa ma sarute si cand se apropie de mine chiar daca nu e prima oara daca e cu alta baiat e jenant dar te obisnuiesti
Nu e mare skofala te duci la el/ea saruti uosr buzele dupa aia imbigi usor limba restul o sa mearga in continuare nu e greu auzi la ei frica da ce faci ma ca doar saruti si in plus nimeni nu s-a nascut invatat care e faza dc gresesty ))))))))))
Atungei buzele usor si dupa aia impinge usor limba pana ce face contact cu a partenerului dupa aia vine de la sine... auzi la ei frica ) da dc sa fie frica sa saruti ma care e faza dc gresesty ce s-a nascut cineva invatat
Bai eu tot nu am inteles :-( pls ajuta`ti`ma ca eu asa am inteles da nu stiu cum sa practic pentru ca mi`e f frica ca ma panichez si sugur nu stiu ce sa fac :-) pentru ca sigur o sa ma paniche si o sa stric totul pentru ca nu am mai facut add:yoow_misshappy_yoow da atunci cand o sa ma intrebati de vorba sa`mi spuneti de unde aveti id meu ca sa stiu
wrzzer123 întreabă:
anonim_4396 întreabă: