E destul de usor totul vine de la sine si eu am trecut prin asemenea momente ca nu stiam ce sa fac dar a fost bine...lasa-l pe baiat sa inceapa si totul va fi bine
Cel mai bine e sa il lasi pe el sa faca toata treaba...adica tu doar astepti sa vezi ce face el si tu doar ii raspunzi.nu e greu. te iei dupa el
E foarte usor iti iei inima in dinti si il lasi pe el sa faca primul pasasta am facut si eu succes
In primul rand nu ar trebui sa iti fie frica. Ai sa vezi ca dupa mai multe incercari o sa te obisnuiesti si chiar o sa-ti placca. Dar ai grija sa nu te inneci
Nu e mare skofala te duci la el/ea saruti uosr buzele dupa aia imbigi usor limba restul o sa mearga in continuare nu e greu auzi la ei frica da ce faci ma ca doar saruti si in plus nimeni nu s-a nascut invatat care e faza dc gresesty ))))))))))
Atungei buzele usor si dupa aia impinge usor limba pana ce face contact cu a partenerului dupa aia vine de la sine... auzi la ei frica ) da dc sa fie frica sa saruti ma care e faza dc gresesty ce s-a nascut cineva invatat
Sa nu-ti fie frica eu abia am venit acasa si acum ma gin la sarutul vi vorbele lui cel mai important este ca la sfirssit sa va sarutati normal si sati vorbeasca niste vorbe la care sa te gindesti toata noaptea...
Paty, as vrea si eu sa te ajut...doar ca sunt in aceeasi problema ca si tine.Imi este frica de ceea ce va spune daca nu voi face acest lucru bine.Cum putem face asta?
Covexrobu.frum rasp cica cauta'l de mamaliga printre dintzi ... tuh cred ca ai ajutat'o cel mai mult... pe bune chiar are dreptate
wrzzer123 întreabă:
anonim_4396 întreabă: