| KamaSutra a întrebat:

Cum se sterge un cont de pe facebook? va rog spuneti.mi.am nevoie urgent puppy dog eyes.O funda mare pentru cel care da primul raspunsul.si vreau foarte detaliat, pentru ca inteleg greu.MULTUMES MUUUULT!

Răspuns Câştigător
| BiscuiteOreo a răspuns:

Ok.
Da click pe acea "sagetuta" langa butonul acasa.
Apoi, pe "Setarile contului"
In stanga (vezi unde scrie facebook? ei, acolo dedesubt) unde e "General, Securitate" etc, da click pe "Securitate"
Dintre toate acele optiuni, ultima e "dezactivati contul''
Sper ca te-am ajutat big grin

3 răspunsuri:
| Nicolicel a răspuns:

Sus dreapat acasa click pe sageata-->Setarile contului-->stanga:Securitate, iar jos in stanga scrie dezactivati contul

| Ellzişor a răspuns:

1. Intri pe pagina principala "Home/Acasa"
2.Sus in colt in dreapta iti apare numele profilului, "home/Acasa" si o sagetica. Dai un click pe sagetica si o sa it apara mai multe optiuni, printre care si "Account Settings".
3. Dupa ce dai click pe "Account Settings", in stanga iti apar alte optiuni, "Generale, Securitate", etc. Click pe "Securitate/Security".
4. Aici iti apr mai multe optiuni, la care nu stiu cum le zice in romana, dar sub aceste optiuni apare cu albastru scrisul "Deactivate your account". Click pe "Deactivate your account".
5. Aici o sa te intrebe de ce vrei sa stergi contul, si o sa trebuiasca sa alegi una din variante, apoi mergi mai jos si iti va aparea "Confirm/Confirma". Click pe "Confirm". Iti va aparea o caseta unde trebuie sa iti introduci parola, iar sub, butonul "Deactivate now".

Sper ca am fost destul de explicita. happy

Funda?;*

| KamaSutra explică (pentru BiscuiteOreo):

Mersi mult am inteles cel mai bine de la tine