Buna.
O fata ideala este cea care este ea insusi.
Care sa nu aibe 2 fete.
Sa nu fie fitoasa.
Sa fie ea.
Sper ca te-am ajutat.
Pa.
Scuze.dar sunt fata sh am pus o intrebare la general adica mai mult pentru baieti
Dar eu nu ti-am spus cum ar trebui sa fii tu, m-am referit cum trebuie sa fie o fata ideala.
Ti-am spus " Sper ca te-am ajutat" CU RASPUNSUL MEU.
Nu exista nici un om ideal dar atunci cand te indragostesti de el e. Daca eu as zice ca o fata e ideala as fi indragostit de ea si as vedea totul ok la ea.Ar trebui sa aiba igiena personala ok sa nu bea, fumeze, sa fie feminina, nu o parasuta si sa fie acolo cand ai nevoie.Asta e in opinia mea o fata ideala si eu as face exact ce am scris sa faca ea.
Fata ideala ar trebui sa fie independenta. In primul rand ar trebui sa fie foarte frumoasa, nu pentru ca as vrea neaparat perfectiunea dar mi-ar demonstra daca ar fi iubita mea ca a renuntat la alti tipi pentru mine si asta inseamna mult. Sa aiba un chip de ingeras dar sa dovedeasca maturitate, chiar daca ii place sa fie copilaroasa uneori. De obicei imi plac fetele mai fragile, inaltime pana in 1. 70 si mai suple. Mi-as dori sa fie inteligenta, as vrea sa gasesc la ea un aer de mister, sa ma faca sa ma simt bine mereu, sa fie inventiva si romantica. Ar trebui in primul rand sa stie sa aprecieze calitatile mele si sa nu fie prea cicalitoare. Ar trebui sa fie comunicativa, sincera si sa aiba un pic de nebunie in sensul bun. Sunt multe de spus. In principiu nu ma bazez doar pe un criteriu cum ar fi frumusetea, sufletul sau inteligenta. Daca plac o fata o plac pentru caracterul ei si pentru tot ce inseamna ea. Trebuie sa imi placa din orice punct de vedere. De obicei nu ma multumesc cu orice. Daca vad ca o relatie nu are rost vorbesc cu iubita si ii explic exact cum stau lucrurile.
Din punctul meu de vedere fata ideala este vazuta de fiecare intr-un alt mod, diferit. Deci fata ideala este cea care iti place tie cel mai mult!
Nu te supara.
Data viitoare scrie si tu: "Intrebare pentru baieti".
Iar eu nu iti voi raspunde.
De unde sa stiu eu ce vrei tu?!
andutzabunutza întreabă: