Din moment ce atractia e involuntara,instanta,spontana nu are importanta ce isi doresti in mod rational,degeaba vreau eu sinceritate,seriozitate,inteligenta, caracter daca nu exista atractie fizica, valabil la ambele sexe, nu noi decidem de cine sa fim atrasi, femeia perfecta nu exista nici barbatul perfect
Nu exista o fata perfecta caci nu noi alegem ma indragostesc de ea si trebuie si ea de mine
Nu dar totusi voi descrie
Inteligenta, fara machiaj in exces(doar ruj fond de ten si putin la ochi nu de sa zica lumea ca e nou model iarna-vara-primavara-toamna) dar totusi mie imi plac fetele mai naturale, scunda undeva aproape de piept, serioasa dar uneori si copilaroasa, intelegatoare, tate normale adica nici mici de sa zici ca are 5 ani dar nici sa zici ca are siliicon de 10 kl si curur la fel
Nu,nu se ofera funda celui ce "pupa in fund userul respectiv", ci răspunsului care mi s-a parut cel mai bun din punctul meu de vedere. Pot pune ce intrebari vreau pe contul meu si pot sa dau funda cui vreau eu
"Pot pune ce intrebari vreau pe contul meu si pot sa dau funda cui vreau eu" Cat se poate de corect. Daca tu ai inteles din postul meu ca nu ai voie asa ceva, iti recomand sa citesti bine pana intelegi ce vreau sa zic cu adevarat.
Din moment ce ai comentat la întrebarea mea, era cu subînțeles
Clar. Daca vine o vaca si intreaba " ce fete va plac" si raspunde unu cu alea inteligente, primeste funda. Daca vine o pitipoanca si intreaba " ce fete va plac " si unu raspunde ca alea "bune" ala primeste funda. De 5 ani tot vad intrebari de genul si mereu sunt la fel.
Uite ca eu nu sunt de 5 ani pe aici si voiam să pun aceasta intrebare sa o mai vezi tu odata
PartyLoll întreabă:
misauratcuviata întreabă: