| diiiiiannnnaa a întrebat:

Cum v-ati dori sa fie baiatul perfect? happy

48 răspunsuri:
| Leea1234 a răspuns:

Pentru mine barbatul perfect trebuie sa arate ca sotul meu... daca se poate sa aiba si ceva bani mai multi in cont...perfect!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

vrei sa ne atragi? laughing

| eewan a răspuns:

Barbatul perfect? exact ca minelaughing

| iulyana a răspuns:

Pai thinking sa fie dragutz....destept ....intelegator.....respectuos....iubitor.....si cam atat big grin

| kitty_8919 a răspuns:

Sa fie dragut, inteligent, iubitor, puternic

| SweetCandy a răspuns:

Sincer, iubitor si creativhappy

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Barbatul "ideal" este un arhetip construit pentru media pentru a vinde. Este clar de idealul nici unul dintre noi nu este si nici nu il va gasi vreodata vreo unul dintre noi. Asa se vind pastile antistress, cele ale bucuriei, asa se merge la psihiatri, psihologi, avem consilieri matrimoniali in caz de casnicia esueaza, uitand ca si consilierii dau divort.

Cauta o persoana imperfecta, o persoana careia ii puteti accepta defectele si puteti ajunge sa i le iubiti.

| cosmingcc a răspuns:

Referitor mai sus : e vb de un numitor comun si puterea de a termina ecuatia happy

| adyth a răspuns:

Dac'ar fi prea perfect nu mi l'as mai dori laughing
unele defecte is necesare LOL

| Antrax a răspuns:

Ca Jason Statham

| dulcika a răspuns:

Baiatul(si fata) perfect/a nu exista...happy
dar daca ar fi dupa mine.laughing, ar fi cam asa:SINCER, dragut, sa ai caracterul puternic, amuzant, inteligent, cu bani, intelegator, respectuos, sensibil dar tot odata s durhappylaughing... cer prea mult ...nu?laughing

| Cryssy a răspuns:

Mai....sa ma iubeasca cu adevarat, sa ma inteleaga, sa fie alaturi de mine atunci cand am nevoie de el, si....conteaza sa ne intelegem si sa ne iubim!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer
Iubitor
Sa iubeasca adventura
Glumetz
De gasca
Intzelegator
Sa iubeasca copii
sa iubeasca animalele
Sa nu fie manelist
Ochii caprui :X se accepta si albastribatting eyelashes
Dragutz +++
Sa nu fie ft slabbatting eyelashes
xoxo
by zui

| Viuvi a răspuns:

Pai, avand in vedere ca asta este doar un vis - eu una nu cred ca exista barbatul perfect sau femeia perfecta, este perfect pentru tine atat timp cat il iubesti (asta da ) - pot sa zic cam ce mi-as dori eu, pai : sa aiba simtul umorului,"sa vina devreme acasa", sa fie romantic thinking tandru, sa stie sa faca o fata sa se simta bine, sa nu fie nesimtit, sa dragut cat de cat, sa fie sincer, sa nu aiba vicii thinking ...deja cred ca cer prea multe laughing, ochi veri sau albastri, sa fie bun la suflet, sa fie intelegator, sa fie ordonat, sa-i placa copii... hmm.cam atat deocadata laughing

| tremuriciiuliana a răspuns:

Nu exista nici fata perfecta si nici baiat perfect mai exact ideal, nu conteaza bani nici frumusetea conteaza caracteru

| daii a răspuns:

Sincer, iubitor, sa aiba simtul umorului( pe mine asta ma atrage cel mai mult la un baiatbig grin) respectuos, sensibil, intelegator si sa fie si putin dragut.thinking

| MarYoBenucci a răspuns:

Baiatu/fata perfect/a nu cred ca exista happy dar sa-ti spun un secret tongue 1 data ce iubesti pe cineva cu adevarat poate sa fie si ce`l/ce-a m-ai urat/a din lume pentru tine e perfectwinking bafta

| fluturas a răspuns:

Dapo n-as vrea sa fie perfect laughing

| denisa_4752 a răspuns:

Pai...pentru mine baiatul perfect trebuie sa fie ingrijit, sa arate cat de cat bine, sa ma iubeasca, sa faca sacrificii pentru mine, sa ma inteleaga, si as mai putea sa enumar multe calitati insa nu cred ca exista baiatul perfecthappyfiecare om are si defecte si calitatibig grin

| Georgiana2905 a răspuns:

In primul rand baiatul perfect nu exista si nici nu mi-a dori eu un asemenea prototip. Dar pentru mine un baiat cat de cat perfect este acela care stie sa se comporte in societate, stie sa foloseasca un limbaj adecvat fiecarei situatii, stie sa ma iubeasca asa cum eu imi doresc, etc. Sunt destule de zis. In principiu cam asa. Imi plac barbatii inalti, bruneti, inteligenti. Dupa aceasta descriere inca mai am de cautat deoarece actualul meu iubit nu este suficient de inalt. In rest este ff ok.

| Betty18 a răspuns:

Fetelor, spre nefericirea nostra imi pare rau sa va zic ca baiatul perfect inca nu sa inventat si nici fata perfecta. uitati in dex ce inseamna perfect

PERFÉCt=Care corespunde tuturor cerintelor; LIPSIT DE DEFECTE; desăvârsit; ireprosabil; complet impecabil

pE scurt perfect=lipsit de defecte
dupa cum stiti fiecare om are unul sau mai multe defectetonguetongue
un om poate fi perfect in unul sau mai multe domenii,:la munca, in patsmugdar are si defecte:vorbestea prea mult...etc
deci momentan noi doar visam la perfectiune:X

succes

| Ninna a răspuns:

:X
-sa aive o privire frumoasa
-sa fie cu maxim 5 ani mai mare decat mine
-sa fie putin mai inalt decat mine
-sa fie si glumet
-sa nu fie gras big grin
-sa fie intelegator
-sa fie de gasca

| inna a răspuns:

J. T. e pentru mine baiatul perfect.

| fabiola a răspuns:

Suportabil!

| nuamnume a răspuns:

Special...intelept,aratos!tongue

| Anastasia_3214 a răspuns:

Barbatul perfect?
In viziunea mea... nu exista
Nu vreau un barbat perfect... ma sperie perfectiunea. happy
Nu vreau sa fie incadrat intr-un tipar... Barbatul meu vreau sa fie ceva de genu big grin "Nu esti nimic din ceea ce mi-am dorit dar esti exact ce nu am stiut ca imi doresc "

| perfect a răspuns:

Zui ma descris pe minewhistling.

Baiatul perfect? hmmm... eu?
yeah big grin

| krysy a răspuns:

Baiatul perfect pentru mine este inalt, brunet, bine facut, iubitor, scump si dulce cu mine...

| SimpleSergio a răspuns:

Intrebarea aceasta ar trebui stearsa deoarece...este foarte veche! si iti sugerez.sa cauti o intrebare inainte sa o postezi! Valabil pentru fiecare. E o intrebare folositoare. utila... dar cand apare de 2 3 ori...intra deja la intrebari stupide!

| diiiiiannnnaa explică:

Poate a fost pusa... nu stiu, nu am stat sa cautwinking si lasa k la fiecare intrebare sunt raspunsuri diferitewinking asa ca am vrut sa aflu si alte raspunsuri happy O seara buna!

Întrebări similare