@little_angel - sunt fata :p + @Simple Sergio era o simpla intrebare, nu ma intereseaza de cate ori a fost postata, pentru ca nu stau sa caut intrebarile altora daca stam bine sa ne gandim multe intrebari puse de utilizatorii TPU sunt puse de mai multe ori nu doar aceasta
Vreau un baiat care sa nu`mi aduca un buchet de trandafiri de ziua mea, ci sa`mi rupa o floare de pe strada intr-o zi oarecare si sa mi`o puna dupa` ureche, un baiat care sa` ma gadile, sa ma ciupeasca, sa`mi puna piedica pe strada . Vreau un baiat cu care sa pot sa merg in parca doar pentru a sarii pe saltele, care sa` alerge cu mine prin ploaie fara sa-i fie frica ca isi murdareste adidasii de firma, care sa ma tina de mana, sa ma ciufuleasca, sa ma traga de par, sa ma muste . Vreau un baiat al carui zambet sa ma topeasca, care sa ma stranga tare`n brate, care sa se uite in ochii mei fara a`mi spune nimic, iar eu sa`nteleg totul, care sa aiba initiativa, sa ma conduca atunci cand am nevoie . Vreau un baiat care sa`mi de`a mesaj chiar in timp ce suntem unul langa celalalt, care sa ma opreasca in mijlocul trecerii de pietoni doar ca sa ma sarute, sa danseze cu mine oricat de prost s`ar misca, cineva care nu ma judeca dupa` aparente . Vreau un baiat pupacios si haios, care sa vrea sa mergem pe o strada a orasului a carei capat nu stim unde e, cineva care sa nu se teama ca se rataceste, un baiat care sa ma duca la gara si sa se urce cu mine intr-un tren din intamplare . Vreauu un baiat care sa arunce cu popcorn in mine cand mergem la cinema, care sa fie pregatit sa ma sperie cand vizionam un film horror, un baiat care`si doreste sa ma cunoasca, care`si da seama cat de complicata, ce fenomen anormal sunt . Vreauu un baiat care sa ma recucereasca in fiecare zi, care sa asculte o melodie si sa se gandeasca la mine, care apreciaza un curcubeu, care sa bucura cand e soare, un baiat caruia`i place mirosul primaverii, care vede dincolo de aparente . Vreauu un baiat cu care sa ma opresc in mijlocul intersectiei pe tocuri si sa impingem la dacia lui 1310, sa ne murdarim de ulei si sa radem ca prostii, un baiat care se chinuie sa`mi faca clatite indiferent de cat fum ar iesii din bucatarie . Vreau un baiat care sa ma tina in brate noaptea si sa se trezeasca cu o jumatate de ora mai devreme doar ca sa ma vada dormind, care sa ma trezeasca cu un sarut, care`mi zice atunci cand gresesc si ma ajuta sa repar ce`am stricat . Vreauu un baiat care sa nu`mi zica "te`iubesc" din prima luna, un baiat care stie cum sa ma ia cand sunt suparata, un baiat care sa` ma faca sa rad, care intelege ca ma supar din orice dar care stie sa ma impace . Vreauu un baiat care sa inteleaga ca nu`mi place sa` gatesk si care sa se straduiasca sa ma scuteasca de chinul asta, chiar daca el gateste mai prost ca mine, cineva care ma considera cea mai frumoasa de pe Pamant, netinand cont de defecte . Vreau un baiat care sa`mi pregateasca un ceai fierbinte atunci cand sunt racita, care sa` ma sarute fara sa-i fie teama ca se molipseste, care sa tina minte la ce ora sunt programata la salon si care sa nu se enerveze cand vin acasa tarziu . Vreauu un baiat care intelege ca prietenii sunt importanti pentru mine, ca uneori simt nevoia sa ies cu fetele in mall sau cu gasca la suc, cineva care da libertate atat cat sa nu ma simt sufocata si care e gelos cat sa simt ca tine la mine . Vreauu un baiat care sa inteleaga atunci cand n`am chef sa ies din casa, care sa vina la mine sa`mi tina companie cand e urat afara, care sa inteleaga ca ma tem de tunete si fulgere si totusi sa nu rada de mine, ci sa ma apere . Vreauu un baiat la care sa tin atat de mult incat sa nu`mi pese ce masina conduce sau cu ce tramvai ma duce acasa, pentru care sa fiu in stare de orice dar sa nu`mi ceara nimic, care sa stie ca il iubesc fara sa-i zic in fiecare zi . Vreauu un baiat care sa` fie puternic, dar care sa fie tandru si romantic cu mine, un baiat care sa o respecte pe mama lui si sa o ajute la nevoie, cineva caruia sa nu`i fie rusine sa iasa in oras cu familia lui la o pizza si un suc . Vreauu un baiat care sa iubeasca animalele, care sa se treseasca la 6 sa plimbe cainele atunci cand eu sunt prea obosita, care sa ma duca vara la strand si sa se scufunde cu mine, cineva care sa ma sarute sub apa, sa ma stearga cu prosopul . Vreauu un baiat care sa nu se uite dupa altele pe strada cand e cu mine de mana, care sa stie cand sa renuntse la meciul de fotbal pentru mine, care sa ma duca pe stadion la meciul dinamo, desii e Stelist; x, care sa se bucure de bucuria mea . Vreauu un baiat care sa sa inteleaga bine cu prietenii mei, care sa nu se laude cu ceea ce are, ci sa se faca placut de ceilalti prin ceea ce` este, un baiat care sa`mi faca cadouri cu valoare sentimentala si nu de sute de lei, un baiat al meuu . Vreauu un baiat care sa stie ca-mi place sa ma joc cu zapada, care sa ma apere de bulgari, care sa sa dea cu sania cu mine si sa cadem amandoi de pe ea pe la mijlocul partiei . Vreauu un baiat care sa ma alinte, un baiat care sa mearga cu mine pe varful unui munte doar pentru a vedea apusul, care vara la mare sa se`nghesuie intr-un pat de`o singura persoana doar ca sa poata fi cat mai aproape de mine . Vreauu un baiat caruia`i place sa calatoreasca, care sa fie de`acord sa vina cu mine in cele mai traznite locuri, care sa mearga cu cortul fara sa faca mofturi . Vreauu un baiat care sa iasa cu mine`n cluburi, care sa ma opreasca cu un sarut cand vb`esc mult si aiurea, un baiat care sa nu se supere cand ascult muzica cu volumul ridicat . Vreauu un baiat care, doar in basme exista
In viziunea mea, "baiatul perfect" trebuie sa aiba un comportament foarte atragator.ca sa zic asa. Pot sa zic ca mi s-a intamplat sa vad intr-o poza un baiat care sa nu ma incante deloc, ba chiar sa fie un subiect de amuzament pentru mine si prietena mea, urmand sa il cunosc peste ceva timp. Dupa ce l-am cunoscut, i-am vazut gesturile, glumele etc.am inceput sa il vad TOTAL schimbat fata de prima impresie, nevenindu-mi sa cred ce am spus despre el inainte sa-l cunosc. Un baiat perfect pentru mine trebuie sa fie foarte sigur pe el, fara sa aiba vreun idol care sa-l imite sau sa para ceea ce nu e.Sa aiba o privire frumoasa, sa nu fie prea romantic sau prea vorbaret si cu toate ca poate suna ciudat, sa nu fie un baiat prea "exemplu". Pe de alta parte sa fie bine crescut, sa poata sa lege 2 cuvinte, sa aiba sentimente dar sa nu le arate decat atunci cand simte cu adevarat, cu alte cuvinte ori e sincer, ori nimic, iar ca infatisare.sa fie armonios in total, nu neaparat perfect. unele defecte sunt "perfecte" ahh si am uitat, sa nu fie PLIN DE EL.sa fie constient de puterile lui, dar in tacere). Cam asta este baiatul perfect pentru mine
Baiatul perfect este acela :.
~care imi zambeste mereu
~ care ma tine de mana
~care ma priveste in ochi calm
~ care ma saruta pe buze si zice " te iubesc"
~ care ma imbratiseaza
~ care este linistit dar si retard
~ care rade din orice
~ care s’ar juca cu mine jocuri banale ca prinselea ori X si zero.
~ care este sensibil si ii dau lacrimile cand asculta o melodie trista.
~ care nu ma raneste
~ care ma gaseste mereu cand ma pierd
~ care ma strange in brate pe marginea lacului seara cand soarele apune.
~ care se joaca cu parul meu
~ care nu suporta sa stea 1 minut fara mine
~ care in noptile de vara vrea sa iesim afara si sa ne uitam la stele.
~ care ii place sa facem sute de poze
~ care ma iubeste
~ care nu ma minte
~ care nu se uita la cat de mare este fundul meu; ci la cat de frumos imi vine fusta.
Pffff complicat."baiatul perfect"... o sa-mi dau seama cand o sa-l intalnesc! dar asa dupa"criteriile "mele miar place sa fie cat mine sau mai inalt nu vreau muschi si vezi doamne tricouri rupteda nici unu cu tate. Unu care sa ma poata lua in brate nu eu pe el. Orice combinatie in afara de blond cu ochi albastri nu ca as avea ceva cu ei dar nu imi plac ca iubiti.Imi place foarte mult sa dansez si miar place unu pe care il atraga acelasi lucru.Sa fie timid cand trebuie si nebun cand nu si ...sa ma accepte cu calitatile si defectele mele. Aa si eram sa uit sa nu aibe mai mult de 20stiu ca visez da exista un asa baiat?
In ziua de azi "Baiatul perfect" este doar cine are money in exces. 98% Dintre femei nu se Uita la altceva degeaba zic ele sa fie iubitor sa pot avea incredere in el, sa ma simt in siguranta sa ma citeasca etc. etc... chestii de genu dar din pacate teoria e una dar practica le omoara pe toate! Si imi pare rau ca sa ajuns asa scuze ca schimb subiectul acum dar eu extrem de rar gasesc fete pe gustul meu! Va multumesc. George
Pt mine baiatul perfect ar trebui sa fie d.p.d.v psihic: destept, iubitor, amuzant, iar fizic: inalt, dragut, cu muschii. Un baiat care sa te protejeze, sa te iubeasca, sa se inteleaga bine cu ai tai, exact ca iubitul meu!
Pai...Nu conteaza mult fizicul dar..."baiatul perfect" pe care mi-l imaginez ar avea parul brunet, ochii caprui sau verzi, parul scurt, slabut, inalt. Iar moral as vrea sa fie intelegator, bun sfaatuitor, sa lupte impotriva violentei asupra animalelor ca si mine, sa fie optimist, amuzant, sa fie o combinatie dintre matur si copil, sa ma simt in siguranta cu el, sa imi ia aprarea, sa tina la mine, sa fie sincer, sa pot sa am incredere in el si el in mine, sa ma ajute, sa nu fie unl din ala "smecher", Sa fie bun la suflet, sa cante la chitara
Twister09 întreabă: