| Marianaawrtey5 a întrebat:

Cum va impacati cu fostii? Chiar daca ei v-au parasit, cum abordati o noua discutie cu ei? Maine vreau sa ma duc la fostul meu prieten si sa vorbim orice, dar numai sa vorbim,mi-e tare dor de el si plang in fiecare zi el nu stie asta. As vrea sa ii zic ca nu pot sa il uit si ca am gresit cand am fost geloasa,i-am mai zis ca imi pare rau ca am fost geloasa, dar nu am schimbat cu nimic situatie. Nu pot sa il uit si nici nu il pot obliga, vreau doar sa mai vorbesc cu el. Acum intrebare adresata baietilor : voua va pasa cand o fata va iubeste? Va pasa daca ea inca mai tine la voi? Va pasa de sentimente sau par o fraiera ca am asa ceva?

Răspuns Câştigător
| Gunoi a răspuns:

Eu cred că depinde de fiecare în parte, referitor la comentatiul lui Endoryus da gelozia e urâta dar hai să o luăm așa tu nu ești gelos deloc, pe nimeni? Îmi pare că minți..Fiecare greșește, dar în loc să vadă răul din el îl osândește pe altul.
Numai tu ști cum a fost prietenul tău, și dacă merită efortul împăcării cu el (gândeștete la comportamentul, gândirea, atitudinea și vobele lui)

| anonim_4396 a răspuns (pentru Gunoi):

Gelos oarecum sunt pe milionarii ca isi permit Aston Martin One -77 si eu nu rolling on the floor dar nu e ura de aia care te mananaca de prin nauntru ca al ei. Si mai ales intr-o relatie nu am fost niciodata gelos, de aia am avut o relatie de mai bine de 3 ani fara bataii de cap sau cum vezi la toti "iubitii" de 16 ani din ziua de azi

| Gunoi a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai avut? Şi acum nu mai e?
ehh nu vreau să o judec nu o cunosc şi nu sunt aici ca să judec pe altul, până la urmă cu toţi facem greşeli.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Gunoi):

"am avut" pentru ca a trebuit sa schimbe orasul pentru o facultate buna si stim cu totii ca relatiile la distanta nu tin, de ce sa ne chinum degeaba.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Acum intrebare adresata baietilor : voua va pasa cand o fata va iubeste?" de fel da dar daca e una geloasa ca tine, nu as da 2 bani. mai sunt prosti care dau o a 2 sansa sau a 3 dar de fel astia sunt care se plang dupa din nou ca relatia nu merge. plus ca gelozia e scarboasa