Eu cred că depinde de fiecare în parte, referitor la comentatiul lui Endoryus da gelozia e urâta dar hai să o luăm așa tu nu ești gelos deloc, pe nimeni? Îmi pare că minți..Fiecare greșește, dar în loc să vadă răul din el îl osândește pe altul.
Numai tu ști cum a fost prietenul tău, și dacă merită efortul împăcării cu el (gândeștete la comportamentul, gândirea, atitudinea și vobele lui)
"Acum intrebare adresata baietilor : voua va pasa cand o fata va iubeste?" de fel da dar daca e una geloasa ca tine, nu as da 2 bani. mai sunt prosti care dau o a 2 sansa sau a 3 dar de fel astia sunt care se plang dupa din nou ca relatia nu merge. plus ca gelozia e scarboasa
Gelos oarecum sunt pe milionarii ca isi permit Aston Martin One -77 si eu nu dar nu e ura de aia care te mananaca de prin nauntru ca al ei. Si mai ales intr-o relatie nu am fost niciodata gelos, de aia am avut o relatie de mai bine de 3 ani fara bataii de cap sau cum vezi la toti "iubitii" de 16 ani din ziua de azi
Ai avut? Şi acum nu mai e?
ehh nu vreau să o judec nu o cunosc şi nu sunt aici ca să judec pe altul, până la urmă cu toţi facem greşeli.
"am avut" pentru ca a trebuit sa schimbe orasul pentru o facultate buna si stim cu totii ca relatiile la distanta nu tin, de ce sa ne chinum degeaba.
ksm1485 întreabă: