| Euletitia a întrebat:

Cum va pedpeseau parintii la copilarie? Funda la celm mai complet raspuns.

8 răspunsuri:
| Leops a răspuns:

Nu ma mai lasa sa ies afara cu prieteni mei,,, sau ma punea la teme da de obicei ma certa nu prea ma pedepsia

| Euletitia explică (pentru Leops):

Pe mine ma si certau, ma si pedepseau. Bine, tata nu prea, mama e mai severa, ma mai si bate

| mesteru525 a răspuns:

Mai luam bataie de la tata, aveam accesul la calculator restrictionat, nu ma lasa cu prieteni, dar nu toate la un loc.

| leftside a răspuns:

Ma puneau la colt, si mai si luam vreo cateva de la maicamea laughing

Răspuns utilizator avertizat
| ეΓმzყlἶfპ a răspuns:

Mai primeam cate o palma la fund si ma puneau la colt laughing)))))))) si adormeam acolo la colt laughing))))))))

| Euletitia explică:

Observ ca eu am fost cel mai tare pedepsita din cei care au scris pana acum. mama a fost si este foarte severa cu mine si nu mi-a iertat nicio abatere. De batut mai tare pana acum m-a batut de vreo 3 ori, nine, stiu ca am meritat. In rest, m-a pus si la colt si de multe ori in genunchi la colt, m-a si certat tare de tot in unele situatii, mi-a mai dat cate o palma, nu m-a lasat sa ies din casa cu saptamanile(si acum sunt pedepsita), mi-a taiat banii de buzunar, mi-a interzis chestii etc

| AnnMirele a răspuns:

Mă bat, nu-mi dau voie să mă joc la calculator, mă ceartă, dar cel mai rău, nu-mi dau voie să citesc.Cititul e unicul meu hobby, doar cu el mă calmez.