Pierce-urile în limbă mi se par ciudate. Cu restul nu am nimic, alea măcar sunt în exterior și unele chiar fac să înfrumusețeze un chip.
De ce să îți faci? Doar ca să pari interesant? Chiar nu înțeleg, mai ales că stă în gură și nu se vede... poate doar pentru sine.
Uite dezavantaje:
- trebuie făcut atent să nu secționeze nervii
- îți poți pierde gustul
- limba se umflă
- trebuie să ții regim câteva zile
Nu se vede mai ales!
Bună.
Bravo ei, dacă vrea să-și facă cine o oprește? Dacă ne dăm cu părerea, ce rezolvăm?
Te pup!
Chiar e nevoie sa se vada? Adica, poate vrea sa isi faca ca sa se simta implinita, sa vada cum e, vreau si eu gen! Incerca ceva nou. Trebuie neaparat sa se vada? geva de genu " Hei uitati-va la pierce-ul meu!? O iau drept ca pe o lauda chestia care ai spus tu " Nu se vede mai ales"
Zi-mi un motiv pentru care ți-ai aplica ceva dureros și ce te poate încurca, ce nu îți oferă niciun avantaj, ba chiar te încurcă, în afară de aspect.
Sa vezi cum e? Sa te simti altfel in sinea ta? Sa te simti diferit de alte persoane? Iti spun ca nu te incurca cu nimic, te obisnuiesti.
Vorbești despre asta ca și când ar fi o experiență extremă într-un parc de distracții, de exemplu.
Cum poate fi? Ce e așa interesant? Nu ai niciun avantaj decât un metal în limbă.
Diferit pe naiba, vorbești ca o tipă superficială care se crede specială din atâta lucru. Sunt mulți cu sârmă-n limbă. Mulți, mulți. Nu ești special prin asta, nu căuta să fii special, că rămâi un superficial cu aere.
Nu am spus ca esti special, "special " e un cuvant mare, nu am spus ca e un avantaj, totusi de ce sa nu te simti altfel printr-un lucru atat de infim ca un pierce in limba? Mai bine iti pui flesh cea mai mare marime sa se vada si asta-i frate, toti o sa se uite la tine cat de smecher mega cocalar esti. Un pierce in limba nu atrage atentia altora, nu te schimba cu nimic, doar te simti tu ca esti diferit de altii fara a obscura.
„totusi de ce sa nu te simti altfel printr-un lucru atat de infim ca un pierce in limba?" - fiindcă nu ai niciun motiv. Nu te ajută. Nici măcar estetic.
E ca și când m-aș simți specială că mi-a crescut un fir de păr drept la axilă și restul sunt crețe. Dar parcă și asta e ceva mai memorabil decât ceva ce mi-am făcut eu, ce poate face oricine, nici nu e de noroc.
Flesh-ul e cea mai mare porcărie, după nici nu mai poți să îți pui cercei normali, doare al naibii de rău, măcar cu cerceii normali stă altfel treaba, au și ceva frumos pe ei, modele.
Tocmai, că nu ești modest când îți pui pierce și te simți special.
Nu vrei să fii.
De ce nu esti modest? Adica, modestia se refera la celelalte persoane, nu cu persoana ta, modestia se desfasoara intr-o actiune cu alte persoane! Nu poti fi modest cu propria ta persoana!
Exact, te simți special (sau altfel cum spui tu), iar a te simți special înseamnă că nu ai ce au multe persoane, CEILALȚI. Adică un etalon trebuie să existe.