1.De dimineata m'as duke cu prietena mea sh mash plimba vreo 1-2 ore
2.Mas droga
3.As bea pana cad lata
3.As fuma 2 pachete d tigari
4.Mas duce la club si mas rupe
5.Mas distra cu toti prieteniii
Depinde de la cine as afla. Daca as afla de la un om i-as spune sa plimbe ursul pe alte case. Daca as afla de la ceva divin, inger & co n-as crede nimic pentru ca probabil as zice ca a fost un vis.Trebuie sa ma conving singura ca voi muri
As face ce am facut pina acum. Daca nu m-ar inspaiminta gindul ca miine voi muri.
Interesant e ca cei mai multi au spus ca s-ar distra, insa cei mai multi dintre noi ar trage o spaima teribila care i-ar determina sa plinga si sa nu mai faca nimic pina in momentul mortii. Trebuie sa ai un caracter format, si o personalitate puternica pentru a te comporta normal, cu toate ca ai aflat ca mai ai o zi de trait. Desigur ca am incercat sa arat ce am face in realitate.
Nici chiar maine.
chiar vorbeam cu mai multe persoane, si le spuneam ca daca as fi sigura 100% ca in 2012 va fi sfarsitul lumii, as face un bebe:X
abia astept sa am...
dar mai am de asteptat
1.Sa fac sex
2.Sa ma duc la profi si sa le zic:Gura ba... voi nu vedeti ca ma enervati, duceti-va naibii etc...
3.As petrece cu parinti
4. M-as imbata cu cea mai buna prietena
5. M-as casatori
6.Imi voi insela sotul
7. Voi lua droguri
8. M-as spovezi...pentru toate pacatele pe care le-am facut
9. M-as ruga la Dumnezeu sa ma ierte pentru pacatele mele
APOI...MOARTEA!
Eu?
Mi-as strange toti prietenii, i-as imbratisa tare de tooot, i-as saruta cu dor, le-as spune cat de mult au insemnat pentru mine. Mi-as petrece timp cu familia, cerandu-mi iertare, spunandu-le sa nu planga, sa nu le para rau, le-as spune cat ii iubesc. Mi-as aminti cu surorile si prietenii toate tampeniile care le-am facut.
M-as duce la baiatul pe care-l plac si i-as spune ceea ce simt.
L-as imbratisa pe actualul spunandu-i cat de important a fost si va fi mereu. As sta toata ziua cu ei, mi-as strange in brate toti cateii.
Apoi... as inchide ochii si as zambi.
Oare voi avea timp sa fac atatea?
Puup.
M-as duce la baiatul pe care il plac, stiind ca are prietena, tot ia-si spunce ce simt pentru el, l-as saruta si mi-as petrece toata ziua cu el. Te pup. Iar tu ce ai face?
1. I-as spune baiatului de care imi place ca il plac
2. M-as distra cu prietena mea.
3.As petrece ceva timp cu mami si cu tati
4.As zambi
Tu?
Eu mi-as strange tot cunoscutii as da o mare petrecere in care as face de toate si dup`aia doamne ajuta!
Irinna întreabă:
anonim_4396 întreabă: