1. Nu. 2. Femeile preferă speranța unei relații pe termen lung, nu o mașină în care poți face comod amor pe canapeaua din spate.
Ești un terminat, care o să rămâi singur pentru totdeauna, dacă ai nevoie de o mașină să impresionezi o femeie? Nu știi nimic despre femei, mai bine f*tă-te în c*r și căutați bărbatul potrivit, femeile nu-s de capul tău!
Nu.Maidegraba e necesar sa te concentrezi pe cat de ingrijit arati: sa nu ai un tricou sau o camasa patate, murdare la gat sau care arata ca scoase din cosul de rufe acum 5 minute, sa nu ai blugi care sunt lasati pe fund ca instalatorii, papuci sport cu talpa galbena in loc de alba etc.Da, sunt multe astfel de cazuri, ai fi surprins.Iar masini vor doar pustoaicele, ca sa se laude fata de prieteni. Femeile vor in general altceva. Daca dai si peste femei care se concentreaza pe aspecte superficiale, probabil acestea, la nivel psihologic, nu au trecut peste nevoia de a impresiona, specifica tuturor in adolescenta.
Lasă-mă să ghicesc, ești un virgin frustrat care mai e și sărac pe lângă nu-i asa
Am realizat acum că ești tipa aia urâtă care 100% moare nefootoota
Lasă că și tu o sa mori la fel, deoarece asa se întâmplă cu terminații ca tine?
Nu ai. Doar visezi. Nu toate trag la haine scumpe. Se uita si la caracter.
Erau mai multe emoticoane de râs, dă-te dr*** de sărăntoc!
Nu aș vrea sa fiu ca tine. Degeaba ai haine(daca le ai) daca gandesti gresit.
Doar tu intelegi ce ai scris acolo, te-au exmatriculat de la gradinita?
Cred că trăiești în vremuri destul de vechi, în ziua de azi unele și le mai permit și singure( chiar o mare majoritate), deci dacă crezi ca o persoana o sa treacă peste personalitate și cum ești tu ca persoana pentru faptul că deții anumite lucruri materiale, atunci este foarte trist.
Da. Atragi panaramele cu unghii de un metru, cu botox și care stau și beau prin cluburi.
Intrebarea ta este foarte autentică și care reflectă realitatea. Răspunsul meu este DA.
Fetelor la plac băieții mai bazați, deoarece ei pot furniza hrană și siguranță.
Dacă intoarcem moneda. Băieții vor fete mai frumoase, dacă vor apărea copii, vor fi frumoși.
Nu văd nimic greșit in asta. Dar nici nu trebuie confundată cu relația de dragoste dintre cei doi.
1.Nu.Contează cât de bine te îmbraci, nu cât au costat
2.Toate au păreri diferite dar nu mi se pare ceva important atâta timp cât vorbești cu fete care sunt pasionate de mașini