Daaaa... m-a intoarce pana pe timpul lu Adam si Eva.as sta acuns langa Mär, si cand venea fraiera aia sa manance.ieseam repede. ii dateam 2 palme, si un sut in fund. apoi ii povesteam ce am fi patit toti. daca ar fi mancat. misto, nu?
Din viata mea? Da, cred ca as repara o greseala, care m-a costat partial fericirea.
As schimba multe lucruri.Am multe lucruri dupa care regret ca s-au intamplat si as vrea sa ma intorc in timp, sa am mintea de acum si sa le rezolv.
Da...cred ca as schimba ceva ce am facut fara sa ma gandesc inainte, iar acum regret
As fi incercat sa ma fac preot in sanhedrin ca sa fi putut sa-l salvez pe Iisus si-n felul asta sa -i scap pe evrei de la persecutie, si cu siguranta, daca n-ar fi fost crucificat n-ar mai fi existat atatea probleme pe TPU.
Da, as face-o... dar daca ma gandesc mai bine, poate s-a intamplat asa cu un scop, cum ai zis si tu... poate asta mi-a fost destinul...
Nu. viata merge inainte. Din greseli invatam, asa ca daca as schimba ce a fost rau, probabil ca acum nu as sti ce inseamna viata
Da, as alege sa nu cunosc o persoana care m-a influentat negativ pe parcursul prieteniei noastre.
Sincer, eu n-as schimba nimic. Bineinteles ca am si eu propriile regrete legate de trecut, dar cred ca totul se intampla cu un scop, chiar daca uneori nu-l aflam niciodata sau mult prea tarziu. Si ar mai fi ceva, lumea obisnuieste sa traiasca mai mult cu gandul la trecut si la viitor astfel ignorand prezentul. Uneori e bine sa lasi trecutul si viitorul in pace si sa te gandesti putin la ce ai de facut acum.
Normal
ca nu
trecutul ne face pe noi daca l-am schmba neam schimba si noi... s totusi ca ideea cu loto nu mar deranja prea mult :->
Daca nu as fi facut greselile din trecut nu as fi ajuns cine sunt astazi. Viata isi urmeaza cursul. Cu toate ca regret mult unele lucruri nu le-as schimba.
Da, si as da timpul inapoi cu cateva zile...tocmai am aflat si eu ce numere la loto au iesit saptamana. trecuta si nu mi-ar dauna cateva milioane de "ieuro" sa zic si eu ca Base' .