| SweetChild1 a întrebat:

Dacă alerg sau mă plimb normal în fiecare dimineaţă o oră timp de 15 zile, pot face cât de cât mușchi la picioare, abdomen și cel mai important mâini? Dau funda răspunsului adevărat.

6 răspunsuri:
| Sase a răspuns:

Push up and squat lazy ***! Um... sorry! Lazy SweetChild! Iti garantez ca in 15 zile vezi diferenta. Daca ai probleme cu termenii, doar ca sa fii sigur: flotari pentru brate si abdomen, genuflexiuni si poate si ceva sprint pentru picioare, dar sprintul trebuie sa fie scurt si alert.

| Radu284 a răspuns:

Cum sa faci muschi la maini de la plimbare? Doar eventual daca te plimbi pe munte, te cateri pe stanci, etc.

Nici la picioare nu vei face mari muschi doar din plimbari de o ora. Decat daca nu ai muschi aproape de loc.

| SweetChild1 explică (pentru Radu284):

Sunt slabă...deci nu am mușchi aproape deloc.

| TimerMen a răspuns:

-La picioare da
-La abdomen mai putin
-La maini nu prea
Daca vrei sa faci muschi la maini recomand ganterele acelea mici de cauciuc de 2 KG.
Pt abdomen poti face anumite exercitii cu ele.

Sper ca am ajutat.

Succes!

| Cosmin86 a răspuns (pentru SweetChild1):

Pune mana si fa-ti o alimentatie bogata in proteine si carbohidrati.

si apoi exercitii serioase, nu "mers"

| MarianWLF a răspuns:

Catre userul "Sase", nu ai habar de nimic, ce vrei sa se vada in 15 zile?
Fac alergare de 3 ori pe saptamana, si pot spune ca intenes ma refer alergari la deal, sprint, rezultatele se vad in 2-3 luni, muschi antrenati natural nu sunt ca aia de la sala de bagi proteine si iti umfla muschii ca pe balon, daca vrei muschi trebuie ambitie si mult efort, rezultatele apar mai greu dar merita.