Cum naiba?!
Ai o inaltime pe care toate adolescentele ar vrea sa o aiba, si e normal sa ai aceasta greutate.
Sunt invidioasa pe tine!
Te pup!
Nu!
Nu esti grasa, deoarece esti inalta. Inaltimea trebuie sa fie in concordanta cu greutatea. Tu esti perfecta, la inaltime si greutate ma refer.
Pa'pa:*
In niciun caz! Esti de greutate medie! Mai fetito nu mai asculta ce spun alti! Da-mi o poza sa vad!
Bineinteles ca nu!
Ai greutatea in concordanta cu inaltimea. Nu mai asculta in gura altora.
Presupun ca nu esti...dar eu sunt baiat, am 1, 81m inaltime si am 62-65 kg....nu stiu ce sa zic.
PS: Nu asculta ce zic altii, ai incredere in tine si trateaza-i pe toti haterii cu indiferenta, bafta!
Cum pot sa pun o poza ca sa ma vedeti? de abia mi-am facut contul si nu stiu prea multe...
Nu esti grasa.Te ajuta inaltimea oricum la varsta asta esti ok, dar sa nu depasesti 60 de kilograme
Conform cifrelor ar trebui să arăţi perfect (diferenţa dintre centimetri şi kilograme=10 ). Acum, părerea mea să nu te iei după astea, şi eu conform acestui 'obicei' ar trebui să fiu subponderă dar eu chiar vreau să slăbesc. Deci, ia-te după cum arăţi nu după kilograme. Sau ai venit doar să te lauzi?
Nu. chiar am vrut sa stiu parerea altora. fiindca multi mi-au spus ca sunt prea grasa pentru varsta mea
Dar acum am ajuns la 55-56 kg. Eu presupun ca e mai bine...