Buna. Cel mai indicat este sa vorbesti cu parintii, sau chiar cu dirigintele/a. Nu poti face plangere pentru ceva ce nu s-a intamplat. Mai ales ca sunteti minori. Dar daca esti agresat, discuta cu ai tai, si ve-ti gasi o solutie. Mi se pare ca trebuie sa fii insotit de un parinte sa poti face plangere.
Da ma da faza este ca nu ma crede adica nu-i vb ca nu ma crede i vorba ca tot zice lasa ca nu o sa ai nimic si din astea... Si o vara sa bage nervi in tine zii de zi si sa te ameninte cum ii?
Incearca sa vorbesti cu ea, sa clarifici lucrurile. Pt ca politia nu prea ia in seama lucrurile astea. Mai ales de la 2 copii de 14. Ei o sa intervina, doar in momentul in care o sa fie ceva grav. Adica o sa se ajunga la bataie, cu vanatai, maini, picioare rupte. Pt niste amenitari din partea unei pustoaice de 14, sincer? o sa rada de tine. Cel mai bine e sa cauti sa faci pace cu ea. Incearca sa vorbesti cu ai ei, confrunt-o de fata cu ai ei sau ai tai. Sau toti.
Ce OM poate fi asta? Vorbeste cu matusa si unchiul tau si spune-le-o pe verisoara ta!
+ ca nu t-i s-a intamplat nimic, nu poti face plangere si mai esti si minor.
Bun ma inteleg da nu creezi ca ea minte ma si pe ea o crede. Daca spun zice : " Io nu cred ca e-a face asa ceva"
No ce sa mai zici?
Da ma stiu ce zici dar vezi ca in ziua de azi POLITIA nu te crede si de i adevarat.
misauratcuviata întreabă: