| Bogdan_9316 a întrebat:

Daca am 14 ani pot sa fac plangere la politie?
- Vreau sa spun ca am o verisoara e cu mine in clasa si eu nu o suport. Cineva mi-o spus ca am sa mi-a capat, sau mi-a zis ca o sa puna pe cineva sa ma bata. De aceea ce sa fac? Cum sa pun plangere.

FUNDA!

6 răspunsuri:
| LexiLaveil2 a răspuns:

Buna. Cel mai indicat este sa vorbesti cu parintii, sau chiar cu dirigintele/a. Nu poti face plangere pentru ceva ce nu s-a intamplat. Mai ales ca sunteti minori. Dar daca esti agresat, discuta cu ai tai, si ve-ti gasi o solutie. Mi se pare ca trebuie sa fii insotit de un parinte sa poti face plangere.

| Bogdan_9316 explică (pentru LexiLaveil2):

Da ma da faza este ca nu ma crede adica nu-i vb ca nu ma crede i vorba ca tot zice lasa ca nu o sa ai nimic si din astea... Si o vara sa bage nervi in tine zii de zi si sa te ameninte cum ii?

| LexiLaveil2 a răspuns (pentru Bogdan_9316):

Incearca sa vorbesti cu ea, sa clarifici lucrurile. Pt ca politia nu prea ia in seama lucrurile astea. Mai ales de la 2 copii de 14. Ei o sa intervina, doar in momentul in care o sa fie ceva grav. Adica o sa se ajunga la bataie, cu vanatai, maini, picioare rupte. Pt niste amenitari din partea unei pustoaice de 14, sincer? o sa rada de tine. Cel mai bine e sa cauti sa faci pace cu ea. Incearca sa vorbesti cu ai ei, confrunt-o de fata cu ai ei sau ai tai. Sau toti.thinking

| Bellutza98 a răspuns:

Ce OM poate fi asta? Vorbeste cu matusa si unchiul tau si spune-le-o pe verisoara ta! straight face
+ ca nu t-i s-a intamplat nimic, nu poti face plangere si mai esti si minor.

| Bogdan_9316 explică (pentru Bellutza98):

Bun ma inteleg da nu creezi ca ea minte ma si pe ea o crede. Daca spun zice : " Io nu cred ca e-a face asa ceva"
No ce sa mai zici?

| Bogdan_9316 explică (pentru LexiLaveil2):

Da ma stiu ce zici dar vezi ca in ziua de azi POLITIA nu te crede si de i adevarat.