Poti sa ai si 5 ani si sa nu fie relatie serioasa. Poti sa ai si-o luna si sa fie foarte serioasa. Chestia asta se simte in ochii, sufletul si iubirea pe care ti-o transmite partenerul. Durata e doar un factor exterior.
Desigur ca da. Daca va potriviti, o relatie poate fi serioasa si dupa cateva zile. Te felicit pentru acele 8 luni si iti doresc sincer multe inainte. Sper saa va iubiti ca pana acum. Caci iubirea e frumoasa...
Bafta!
by Psihoyounger
Nu conteaza cat ai stat cu el ci cum va intelegeti si ce ganduri de viitor aveti
Daca nu a avut loc nici macar o cearta mica, mica cred ca o poti numi si asa, dar daca din astea 8 luni 6 ati stat certati... uita!
Pai poti...acum depinde si de felul in care va comportati unul q altul...adica respectul, iubirea...
dar cred ca este o rel serioasa daca a tinut 8 luni!
succes si la cat mai multe luni!
Daca am avut 20 de ani cu el si totul s-a naruit intr-o zi, se poate numi relatie serioasa? Dragostea nu se raporteaza la timp ci la mintea si sufletul celor doi!
Depinde eu am o relatie de 3 luni si un pic si o cosider o relatie foarte serios, acum fiecare cum se intelege cu cel de lange el si ce simte pentru acea persoana
daca te intrebi asta...inseamana ca ceva te face sa te indoiesti ca ar fi o relatie serioasa! Depinde doar de voi...trebuie sa vina din partea amandorura, sa simtiti lucrul asta...sa aveti planuri impreuna, un program, anumite activitati sa existe complicitate.Perioada petrecuta deosebeste o aventura de o relatie, dar depinde de voi daca poate fi considerata si serioasa!
Pai depinde de voi cum priviti relatia.noi avem 1 an si o luna da nu pot zice ca e ceva serios
Depinde cum va intelegeti ) poate puteti sa aveti si sa va intalniti odata la 3 saptamani poate va intelegeti chiar bine poate da
Depinde de cum vedeti voi aceasta relatie, cum va intelegeti si ce varsta aveti... Oricum, multa iubire si fericire va doresc!
Sigur ca da, poate fii o relatie serioasa chiar daca ai si o luna! felicitari pentru aceasta relatie serioasa! ce sa mai zic, sa fii iubita in continuare!
Hmm...eu am o relatie de 2 ani si e serioasa, dar nu cred ca e asa impotant cat tine relatia Nu stiu ce fel va intelegeti asa ca, nu stiu ce sa zic. Oricum, bafta in continuare
Nu stiu exact ce sa raspund. Eu am o relatie bine "cladita" timp de 4 ani, dar a fost seriaoasa din prima luna. sa zic asa. Stiam ce vroiam amandoi. Acuma ca o veni o zi cand ne vom desparti, asta e. Soarta.
anonim_4396 întreabă: