anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca am fost lovit pe nedrept de catre cineva am dreptul de a-l lovi pe acel cineva dupa un interval de timp de la lovitura fara a intra in probleme? Am si martori de la antecedent.Nu de alta dar mi-a ranit demnitatea, macar un pumn sa-i apuc.

Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Lumea e plina de persoane diverse, eu unul dacă mi-as fi făcut dreptate ori de câte ori dădeam de niste lepre, acum eram la închisoare cu sentința pe viață laughing
Așa că na, înainte de impuls, pune rațiunea și totul va fi mai ok
Cheers!

7 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Bro, libertatea ta e mai importantă decât demnitatea,crede-mabig grin
Și nu,răspunsul e nu însă dacă nu se potolește, duceți-va tu cu martorii la poliție și dați declarație.
Mai bine sa plătească el decât tu,are logica?
Plus că na,om trai noi in tara haosului,mai rău ca-n jungla, dar nici dreptatea nu se face cu mana ta, nu e moral înainte de toate.
Că ăla e din jungla, tu arata-i că ești mai inteligent, că de prosti e plina tarawinking

| sierra1 a răspuns:

"Am dreptul de al lovi pe acel cineva dupa un interval de timp de la lovitura fara a intra in probleme? "

NU AI! Nu-ți faci singur dreptate!

| AnonimulHD a răspuns (pentru Hyperion7):

Arati ca esti mai inteligent, nu ca esti prost.Nu e prima data cand are harfe d-astea cu mine.Crede-ma ca esti intr-un punct in care vrei sa i spargi fata

| AurelAX a răspuns:

Nu. Exista justitie. Esti tigan, cocala?

| dullcat a răspuns:

Violenta nu e niciodata solutia! Suntem totusi (sau ar trebui sa fim) mai evoluati de atat.

https://i.pinimg.com/......0e51f4.jpg

| Violleta2022 a răspuns:

Poti face reclamatie la Politie, dar intai scoti certificat medico-legal.
Daca-i dai un pumn si el cade cu capul de bordura si moare, ajungi sa faci puscarie ca prostul si cui ii pasa de demnitatea ta?

Te-a durut gura sa vorbesti atunci cand te-a lovit, sau atunci nu aveai demnitatea cu tine?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Îmi pare rău, așa sunt majoritatea copiilor din ziua de azi, de bani gata! Cred ca totul li se cuvine fără consecințe! Eu zic sa nu îl lovești, doar sa îl ignori! Va veți certa non-stop în acest fel!