| xSLXWxBAW2x a întrebat:

Dacă am încercat să-i sparg contul unui influencer canadian, care promovează/glorifică slăbitul și imaginile corporale nerealiste, i-am aflat o parte din numărul de telefon, se poate considera tentativă de furt cibernetic?

Aș dori să mă revanșez pe acesta, fiindcă din cauza videoclipurilor lui am dezvoltat probleme de alimentație și de imagine de sine, deja mă confrunt cu problemele astea de o lună, iar de la unele alimente mi s-a tăiat pofta de tot și nu le mai consum...Sunt elevă la liceul de informatică din oraș, iar un coleg de clasă m-a învățat cum să-mi setez adresa IP în Ucraina. Deși am raportat influencerul, acesta postează în continuare.

Vreau să mă tai din nou pe mâini din cauza colegilor, ei sunt o sursă constantă de stres pentru mine. Am o colegă care stă în bancă cu mine și care urmează stilul de viață al unui influencer din cauza căruia am ajuns cu probleme de alimentație și de imagine de sine, iar ieri l-am raportat pe Instagram și YouTube.

La fel ca și acel influencer, trei sferturi din clasa mea se plânge constant de "durere", după celebrul mesaj pe care persoana online îl lasă la finalul videoclipurilor: "I'm in pain" sau "Sorry, it was painful for me".

De asemenea, acei colegi, la fel ca și influencerul, merg la sală, dar eu nu pot face asta din cauza faptului că sunt la Centrul de Excelență și fac meditații la franceză (eu nu mai rezist mental cu meditațiile, la excelență e chiar ok), iar mama nu e de acord ca eu să fac orice este legat de sport!

În vară am participat la jocul "Eat and Cut" și am realizat că durerea mă face să mă simt mai bine...

Prietenele și crush-ul meu lipsesc de la liceu și sunt într-o singurătate absolută...

Mă simt ca în filmele SF, printre ultimii oameni vii într-o apocalipsă zombie.

VREAU SĂ SIMT DURERE FIZICĂ! Deși în vacanțe nu am prețuit durerea și mă plângeam ca proasta de aceasta, acum aș da orice ca să o simt la fel de tare ca atunci. Mă trec fiorii numai când mă gândesc la Dennis, băiatul de care îmi place...

2 răspunsuri:
| xSLXWxBAW2x explică:

Ieri, familia mea a observat că eram destul de supărată. M-au întrebat ce s-a întâmplat, iar eu nu am vrut să le explic. Peste câteva minute, le-am spus toate lucrurile pe care le-am menționat mai sus, la întrebare și am fost certată grav. Mama m-a lovit și m-a făcut proastă, iar bunicii au încercat să mă intimideze, deși eu sunt foarte dură din acest punct de vedere, fiindcă în gimnaziu am avut o gașcă de elevi care mă abuza constant...La finalul serii, mama a venit, a țipat la mine, m-a făcut imatură, și m-a lovit iar peste braț. Încă se mai vede urma, e destul de roșie și mă mănâncă foarte tare

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"din cauza videoclipurilor lui am dezvoltat probleme"
"mă tai din nou pe mâini din cauza colegilor"
Unde esti tu in ecuatiile astea?
Altii sunt de vina. Dar unde e discernamantul tau?

Mergi la psiholog. Ai 10 sedinte gratuite cu trimitere de la medicul de familie.