| Numero1 a întrebat:

Daca am probleme cu nervii ce pot face sa o iau mai usor?
Dar fara psiholog sau alte exagerari.

Răspuns Câştigător
| AndreeaRoxana225 a răspuns:

Trebuie sa nu dai atentie lucrurilor minore daca te inerveaza cine-va. face asta intentionat sa te declanseze dar daca nu ai bagi in seama, se vor enerva ei sper sa ti cont de ce ati zicwinking

succes!

8 răspunsuri:
| Andrei233 a răspuns:

Abtine-te.

| ღДℓἷʂմƙᾄღ a răspuns:

Gandeste-te ca e maicata, sau gagicata langa tine... Atunci nu o sa-ti mai vina sa dai in chestii. Adica de obicei asta faci cand esti nervos, nu?

| fiona01 a răspuns:

Pentru nervi ajuta NOVOPASIT, recomand ))

| Numero1 explică (pentru ღДℓἷʂմƙᾄღ):

Nu neaparat, de obicei nu se agunge acolo, doar cand nu mai pot suporta si practic explodez atunci apeles si la bataie pentru ca nu ma mai pot controla. Si sunt foarte multi oameni in jurul meu care fac intentionat lucrul asta, ma tachineaza, ma vorbeste pe la spate, ma jignesc sau chiar se iau de mine, multi dintre ei nu stiu ca am probleme cu furia, odata l-am batut asa de tare pe un baiat care a vrut sa ma vada ca acum are mana stanga putin mai stramba si se vede, m-am enervat asa tare ca l-am tranti si i-am aterizat pe mana si inca ceva celui mai bun prieten al meu, cand eram mici am aruncat cu o piatra dupa el si i-am facut o cicatrice la ochi, dar am ramas prieteni.In fine chestia asta poate fi genetica, pentru ca si taica-miu sta prost cu nervii, si cand ai sare dracii cu greu se mai abtine, o batea si pe mama doar in mine n-a dat niciodata.

| ღДℓἷʂմƙᾄღ a răspuns (pentru Numero1):

Auch... Nasol... Eu nu am nimic daca baietii se bat intre ei, dar nici chiar asa de agresiv, cum zici ca ai facut tu sau nici chiar sa se enerveze din orice. Si totusi gestul de a da intr-o femeie ma dezgusta, sincer.

| Numero1 explică (pentru ღДℓἷʂմƙᾄღ):

Eu nu as bate niciodata o fata, adica da sunt mai irascibil dar nu sunt prost sau nebun, si rareori ma bat, dar se recunoastem ce baieti nu se bat sau cine nu se enerveaza. Din punctul asta de vedere pot sa spun ca toata lumea are din cand in cand un exces de furie dar ma refer atunci cand esti foarte disperat foarte nervos ce poti face ca sa nu provoci alte lucruri mai rele, eu nu stiu cum as putea sa reactionez si vad din ce in ce mai multi oameni de acest tip in jurul meu, deci asta nu mai este o intrebare pentru mine este pentru intreaga natiune, ce sa facem atunci cand nu mai putem, cum sa ne controlam furia ca sa nu facem greseli?

| ღДℓἷʂմƙᾄღ a răspuns (pentru Numero1):

Si eu cateodata am aceste excese, desi sunt fata, dar eu ma incui in camera si incep ori sa plang [ de nervi ] ori sa ma dau cu capu de perna, ori sa trantesc pe jos telefonul big grin

| hmmmm96 a răspuns:

1.Incearca sa eviti orice "chestie" care ar putea duce la o situatie asupra caruia sa nu mai ai control.
2. Daca totusi, esti chiar atat de implusiv ( adica, reactionezi imediat, pur si simplu fara sa gandesti.o patesc des si eu si apoi ajung sa regret) incearca sa te calmezi, stiu ca, par prostii toate chestiile cu numaratul oilor sau numaratul obisnuit si poti sa nu le crezi dar la mine au functionat, recunosc, nu si in momentele mult prea incarcate dar, e un inceput.Conteaza mult daca ajungi sa detii controlul si unei cat se poate de mici situatii pentru ca incet-incet incepi sa le controlezi si pe celelalte. poate si fara sa iti dai seama.
3. Poate chestiile de la care incepe "totul" sunt inexistente si te simti frustrat sau ai vreo nemultumire fata de tine insuti, si atitudinea ta in situatiile create este doar un mod de justificare de aparare a lucrurilor pe care tu nu le ai dar insa le-ai dori (si specific nu e vorba de bunuri materiale ma refer strict la ceea ce tine de atitudine, de dezvoltarea ta).In cazul asta ar trebui sa schimbi ceva la tine.
4. Daca ce am spus mai sus nu se aplica in situatia ta atunci cred ca in momentul in care crezi ca o sa se intample ceva ( nu te controlezi..desi presupun ca exagerez, nu cred ca ai probleme atat de necontrolabile) pleaca de acolo ( intr-un loc fara pereti si obicte pe care sa le distrugi)... fugi de la locul crimeilaughing, s-ar putea sa functioneze (in cazul in care nu esti in vreun mijloc de transport ..doamne fereste de avion)
Nu sunt pshiholog dar la mine merge, uneori. mai am de lucrat.