| MrNuggets a întrebat:

Daca am terminat scoala si nu stiu unde as putea munci ar trebui sa ma sinucid? Nu stiu ce sa fac cu viata mea in continuare

9 răspunsuri:
| emoloaica a răspuns:

Mai omule, cum sa te sinucizi?
Pana nici eu nu m-am sinucis, si crede-ma eu chiar am trecut prin mai multe situatii.
Ai terminat scoala in ce sens? Liceul? Facultatea? Esti bun la invatat?
Daca ai terminat doar 12 clase, iti sugerez sa urmezi si facultate, unde poti cunoaste fete/baieti cu care ai putea sa legi o prietenie sau ce ai vrea tu.
Ai parinti? Sau cum e situatia ta familiala? scuze de intrebari, dar eu chiar ma implic in viata oamenilorlaughing)))uneori prea mult decat e necesar
Revenind, vrei un job in Romania? Stapanesti bine lb. Engleza?
Ma rog, iti recomand sa nu te sinucizi, tu ai un viitor mai omule, pentru asta sa te sinucizi, bine tu poate ai zis in gluma sau nu stiu, eu oricum o iau la modul serios.
Pana acum cum ai supravietuit? Gen, aici e mai complicat, tu nu ai prieteni? (nici eu nu am) Poti sa discuti asta cu ei, si chiar cu familia ta,
nu ai dat destule detalii despre motivul sinuciderii, asadar chiar am incercat sa iti zic ca nu e okay, merita sa iti traiesti viata, si de munca, gasesti tu ceva! Esti fata/baiat desteapta/destept!
Iti doresc tot binele din lume, iar daca vrei sa vorbesti vreodata cu cineva, poti vorbi cu mine ORICAND, nu conteaza ora!

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu.De obicei oamenii care nu stiu ce sa faca dupa liceu intreaba in stanga si in dreapta pentru a lua o decizie, sau asteapta o perioada, ca de tranzitie, nu se sinucid.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ai pus întrebarea, cu dacă... atunci... de parcă cele două sunt corelate. Dar sunt corelate în mintea ta! Sinucigașul are de de cele mai multe ori un motiv inconștient dar caută o scuză conștientă.
Astfel faptul că nu știi ceva, poate constitui un motiv, scuză? Orice poate fi folosit ca scuză, Absolut orice.
Nu stiu ce sa fac cu viata mea in continuare.
Dar până acum cum ai știut? Ai mers la școală pentru că ai vrut sau pentru că ai fost obligat să o faci. Așa dar, au știut alții penrtru tine ce să faci, și te-au și obligat să știi.
Acum ești liber să faci ce vrei, posibilități infinite, iar tu nu știi, ce? Ce nu știi? Nu știi să alegi. Atunci dă cu banul! Sau începe să gândești, dacă nu ai mai făcut asta până acum. Căci din păcate, școala te-a învățat să memorezi. să tocești, nu să gândești.

| MrNuggets explică (pentru emoloaica):

Pe ce vrei sa vorbim? Ai social media?

| emoloaica a răspuns (pentru MrNuggets):

Pe ce aplicatie vrei tu!
DA. bineinteles ca am social media, am insta,( wapp, Facebook messenger-foarte rar, de 3/4 ori pe an) discord, telegram,
indicat ar fi, sa nu ne dam asa pe TPU insta-urile, sau ce ne vom da, din N motive.
Preferabil ar fi sa ne dam acestea pe TPU, IN PRIVAT, ca gen se poate sa dai mesaje la oameni pe TPU. Si apoi ne vom orienta catre o aplicatie in care sa vorbimlaughing)))
Iti dau cerere pe TPU, ar trebui daca vrei sa accepti si sa discutaaamm toate detaliile

| emoloaica a răspuns (pentru MrNuggets):

Oops, nu cred ca ar merge sa discutam pe TPU, fiindca avem conturile abia de cateva zile
Asa ca chiaaar nu stiu cum am putea proceda, eu personal nu mi as lasa conturile pe TPU,

| MrNuggets explică (pentru emoloaica):

Nu merge sa iti trimit mesaj aici, iti las un cont de insta secundar? Pentru siguranta online bineinteles: _brujaxx

| emoloaica2 a răspuns (pentru MrNuggets):

Am vaazutt ca nu mergeee, zice"Statusul de membru junior nu permite trimiterea de mesaje acestui utilizator.""
, iti dadui abia acum mesaj pe instaa,(asta e alt cont, ca no, maximul de raspunsuri pe zi pe TPU e de 5, si eu depasisem, si nu puteam sa nu zic nimic).

| darrio2007 a răspuns:

Dar ai cautat vreun loc de munca? Mergi si cauta, nimeni nu-ti baga in traistă.
Incepi sa vezi ca viata nu este chiar asa de roz?