Asta este constructia ta. Daca sti cum sa combini hainele, astfel incat sa nu se observe atat de tare cusurul tau, vei arata super bine
Gandeste-te ca ai fund...si cine te place, te place si asa.
Apukte d facut volei, ...si tine un pic d regim sa nu avanseze burta, .bafta multa!
Nu te ingrasa ca risti sa pui pe burtica. Eventual cand iti cumperi data viitoare blugi incearca mai multe modele, chiar si care nu le-ai proba, sa vezi care iti vin mai bine.
Cauta pe net exercitii pentru a tonifia abdomenul si fesele. Ceva exercitii sa le faci tu acasa, 15 minute/zi.
Succes!
Draga mea. tu nu esti unika care are asa constructie, fundu desigur k nu ai sa il recapetti. dar burta se poate de lichidat, cu mai multe exercitii, mai ales cu cercu. e ft eficient, eu tot am avut asa problem, cercu m-a ajutat si desigur depinde in ce te imbraci., nu te imbraca in hainutze strinse pe tine, astea accentueza neajunsurile, si stii nmeni nu e perfect, tu esti frumoasa asa cum esti, chiar daca cum zici tu nu ai fund, atunci ai o fata frumoasa, sini frumosi, suflet placut... nu te deranja in prinvinta asta, fiecare e fermecator in felu sau... mai multa indrazmneala si zimbeste draga mea, si ai sa uiti de neajunsuri _*
igghi întreabă: