| Dxi a întrebat:

Daca ar fi sa alegi zodia copilului tau, care ar fi aceea? De ce? big grin

12 răspunsuri:
| pietrean a răspuns:

Zodia nu se alege, ci depinde de data cand se naste copilul.
Asa ca, a doua intrebare, este fara rost.

| AtateaConditii a răspuns:

Zodiacu e o prostie, spune lucruri la general in care se regasesc toti. De exemplu eu stiu despre tine ca pui intrebarea asta ca sa vezi daca idee ta este ok cu altii sau daca ideea ta pare interesanta etc. Eu as vrea sa pice taur ca si mine pentru ca pare cel mai puternic la aspectlaughing.

| Dxi explică (pentru pietrean):

Nu mi-ai inteles intrebarea. in primul rand am inceput cu "daca ar fi sa. " si in al doilea rand era vorba, in principal, despre zodii si caracteristicile fiecareia dpdv al oamenilor

| bugara a răspuns:

Balanta,asta pentru ca o buna parte din familia mea este in zodia balanta, ar fi dragut sa pastram o traditie.

| pietrean a răspuns (pentru Dxi):

Am aratat ca intrebarea ta este ilogica,fara rost! Ar fi,ca si cum as intreba, daca oaia ar fi cangur, ce ar face?
Ca sa punem intrebari, doar de dragul de a intreba, inseamna ca nu prea am trecut pe la scoala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și dacă nu vreau copii?

Răspuns utilizator avertizat
| Dxi explică (pentru pietrean):

Ce legatura are scoala, mai omule? laughing)) daca tot vorbesti de scoala. logica o faci in clasa a9a, dar nu se vede la tine!

| Estranged a răspuns:

Leu. De ce? pentru ca mi se pare interesant.

| OnuOnulică a răspuns:

Eu aș alege exact ca și zodia mea adică Gemeni happy din motivu că gemeni sunt persoane total diferite...

| vocea a răspuns:

Pai daca ar fi sa aleg, cred ca oricare ar fi buna, depinde daca esti chitros vrei mai mult vara sa nu dea bomboane la scoala

| pietrean a răspuns (pentru Dxi):

Fetita mamei, are si logica... logica ei. Daca nu stii ce e aia la 16 ani, o sa ai toata viata la dispozitie sa inveti.Dar trebuie sa-ti dai silinta!
Eu deja am trecut de muuuult de liceu si de alte scoli, asa ca imi dau seama cand un copil ca tine, mai putin scolit, se supara cand cineva ii atrage atentia.Lasa,o sa-ti treaca supararea!