| DenyCreatzaa a întrebat:

Daca ar fi sa stiti sigur ca muriti in 21 decembrie...Care ar fi lucrurile pe care doriti sa le faceti pana atunci?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Ceea ce simt.

11 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Muzica femei bautura distractii chefuri

| LolaLollita a răspuns:

Sa spun persoanelor apropiate cat de mult inseamna pentru mine happy

| MihaiGe a răspuns:

Ma-s duce pe ghencea sa arunc cu bombe.
Bafta!

| blueheart a răspuns:

Aceleasi pe care le-am facut si pana acum.Sa iubesc, sa fiu alaturi de cei pe care-i iubesc, sa ascult muzica si sa zambesc.

| MrSoapte a răspuns:

Multe clipe, alaturi de prieteni! Mii de scuze pentru greselile facute, fata de oameni fara vina! As impartii tot ce am, cu oamenii fara ajutor, mi-as arata dragostea fata de familie...etc!

| Dudyy a răspuns:

Probabil sa nu mai fiu virgin laughing).

| passyon22 a răspuns:

Eu personal as incerca sa stau cat mai mult in preajma celor dragi, sa ofer cat mai multa iubire...Cel mai frumos sentiment este acela de a impartasii dragoste....Viata reprezinta dragoste!

| Leptosome a răspuns:

Am o lista intreaga de chestii ciudate de facut cum ar fi sa sar odata dintr-un elicopter cu parasuta, sa vopsesc orasul in toate culorile, sa ma imbrac extrem de ciudat si sa merg pe strada asa, sa incep sa rad ca o nebuna in fata lumii si sa vad cum reactioneaza+plus unele mai normale dar cred ca pana la urma sfarsitul lumii este o aberatie fara sens.

| MaybeAnotherDay a răspuns:

Sa fumez droguri, sa nu mai raman virgin, sa ma bat pentru ultima oara, sa ma arunc din avion, sa trag cu arme, sa conduc o masina singur laughing (deja am facut`o), il vad pe Gigi Becali ........Si lista continua.devil)

| somebody1818 a răspuns:

M-as certa cu toata lumea pentru care am o antipatie si nu am putut sa o fac pana acum.

| leftereanu a răspuns:

Sa ma distrez an continuare si sa ma simt bine adica sa treiesc viata la maxim