Sa ma trezesc intr-o dimineata si totul sa fie cum era si inainte ( pana sa trec prin ce am trecut), si sa fiu fericita din nou si sa am acelasi chef de viata cum il aveam inainte.Intr-un cuvant vreau sa redevin persoana care am fost si inainte
Buna!
Aceea dorinta ar fi sa am dorinte nelimitate sa le pot folosi oriunde oricand oricat.
O seara frumoasa sa ai
Eu cred ca mi-as dori super puteri.De mic copil ma gandesc cum ar fi sa fiu superman si sa zbor peste tot cand vreau sau sa fug repede ca flash stiti si voi
NU! Cea cu superputerile imi place dar eu mi-as dori o lume fara bani,care ar traii in armonie, in natura, fara certuri, fara bani, fara dusmani-doar prieteni.O lume armonioasa si Frumoasa plinde de copii care se joaca.Plina de Oameni care ar conviectuii intre ei.Dar in niciun caz cu bani.
Mi-as dori ca oamenii sa inceteze sa se gandeasca doar la ei, o lume mai buna e tot ceea ce imi doresc. Daca lumea in care traim e mai buna, atunci si viata noastra se imbunatateste.
Dorinta mea ar fi ca de cate ori sa zic HESOYAM sa apara in fata mea o valiza cu 250000$
Sa am o viata interesanta care sami aduca o placer anume, as vrea ca noi oamenii sa traim in tro armonie de vis.
Mi-as dori sa ma trezesc intr-o dimineata, si sa fiu doar un bebelus... Sa nu fi avut nicio viata. Si sa o iau de la capat. Ar fi cea mai super zi din noua viata.
UnicornHunter întreabă: