| NomGol a întrebat:

Daca ar fi ultima voastra zi din viata cum v-ati petreceo?big grin

Răspuns Câştigător
| heartslow a răspuns:

Moama, super intrebare, pai creka as iesi afara cu chiloti in caplaughing, mias lega adidasi de maini (cu sireturi evident ) mi-as da jos tricou si pantaloni mias uda boxerilaughing.
Cand am ajuns afara m-as duce la cea mai buuuuuuuuna fata pe care o vad si as sarutao i-as pune mana la sani si la fund laughing si as fugi tipand "curva" laughing rolling on the floor.
Apoi m-as duce la sediul politiei si as lua o masina de politie, as calca pedala de acceleratie si as lua spre un drum de tara in linie dreapta happy.
Apoi as opri la casa unui taran si i-as pune chiloti de pe capul meu pe ochi lui laughing, m-as duce repede la frigider si i-as lua toate ouale si as arunca cu oua in el laughing rolling on the floor.
Cam atat, tu?laughing

6 răspunsuri:
| ÎnȚeLePTU1 a răspuns:

Distrândumă cu prietenii facând orice pozitiv dar nu negativ...

| DanielBalan a răspuns:

Daca asi sti sigur ca este ultima mea zi pe pamant, cred ca asi incerca sa fac tot ce doresc... fiind legal sau nu.

| Notyabusinessm8 a răspuns:

Ascultand muzica

| NomGol explică (pentru heartslow):

Daca tu chiar ai face asta apoi tu sigur iti traiesti viata la maximumrolling on the floor

| heartslow a răspuns:

Ei, sincer eu nu-s chiar asa de nebun happy, oooo ce tot ma prefac, anul trecut i-am spart nasu la unu de la mine din cls laughing, anul asta am fost la o colega acasa sa facem un proiect, si i-am luat pernele de pe canapea, i-am luat un urs mare si vroiam sal agat in cuieru de la dulap laughing, A, da; si na mers laughing rolling on the floor i-am distrus casa, pe scurt am patat suc pe canapea, vroiam sa sarut etclaughing.Da n-a fost cu intentie big grin, ce pot sa mai zic, astept liceul cu nerabdare big grin, mai am un semestru, bye vb la privat.

| NomGol explică (pentru heartslow):

Esti beton pe bunelaughing

Întrebări similare