Aici vreau sa te contrazic. Daca exista bine( Dumnezeu), automat trebuie sa existe si rau (Satana). Nu i-as cere nimic..prefer sa apelez la serviciile "binelui", nu la Satana.
Hai mă... chiar m-ai făcut să imi pară rău că nu există. Mi-ai făcut imaginaţia sadică să o ia la goană când ai spus " omoare" şi "manelişti" in aceeaşi prop.
I-as cere sa il omore pe cacatul ala de biber si one direction aia sunt gay si aia de care ai zis exista e un om maro cu gheare dar e inofensiv as vrea sa lase numai muzica rock dubstep hous astea e de genu meu
Ma nu ti-ai dat seama ca am glumit lol nu exista ma am zis la baza nu exista nici Dumnezeu nici Satana nimic binele si raul si-l face fiecare sa stii ca exista 2700 de zei in toate religiile daca fiecare crede in unul se alege praful crestinii zic ca exista doar Dumnezeu budistii zic ca exista doar buddah si tot asa fiecare religie fi realist treziti-va cu totii va e frica de realitate?
L-as ruga sa-l elimine pe Justin Bieber si toti astia gen One Direction...sa lasa numai ROCK METAL SI HOUSEE