| Roscovanu a întrebat:

Daca as fi fata, de la tara, colegii de clasa de la liceu vor tine cont de asta? Adica nu m-ar primi in grupul lor? Invat bine si am cea mai buna medie. Deci? Rog seriozitate.

9 răspunsuri:
| danmidnight a răspuns:

Depinde ce reputatie iei... nici mie nu mi se pare corect sa faca felu asta de diferente deci te vor primii dar depinde ce suflet au prietenii pe care o sa ii faci! Bafta

| IdunnaEnsiferum a răspuns:

Depinde de persoana, unii sunt de treaba si nu tin cont, altii sunt rautaciosi si mai comenteaza, dar sa nu-ti pese :* succes!

| Roscovanu explică (pentru danmidnight):

Dar cu ar trebui sa se comporte? Cum ar trebui sa vorbeasca, sa se imbrace?

| Anonimus4512 a răspuns:

Nu nu vor tine cont ..important e sa fi uh inasuti happy si vei fi primita in orice grup dar ai grije in ce fel de anturaje intri happy

| HolyPotato a răspuns:

Și eu sunt de la țară și nu am avut nici o problemă în a mă integra. Totul depinde de felul în care te comporți, nu de unde vii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai depinde de cat de bine au fost crescuti. Probabil nu o sa fii singura de la tara asa ca nu ai de ce sa iti faci griji. Daca tu o sa fii pe placul lor o sa te placa chiar daca esti de la tara sau nu.

| danmidnight a răspuns (pentru Roscovanu):

Vor trebui sa te respecte pentru ca nu suntem rasisti sa facem diferente, de imbracat nu stiu ce sa zic in ton cu ei daca iti perimiti, sa vorbeasca. pai vorbesti normal dar daca esti de ex din oltenia si ei din muntenia /banat etk trebuie sa te adaptezi dupa accentul lor! Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebarea e alta. Exista liceu in care sa nu existe copii cu retard mintal? Aici ma refer la cei care se iau de tine doar de dragul de a iesi in evidenta si de a cersi atentie.Nu iti face griji prea mari. Exista si cealalta jumatate de oameni care nu sufera de vreo boala psihica.Va fi mai greu la inceput dar vei fi bine.Cine se aseamana se aduna nu?

| EleSimoo a răspuns:

La mine in clasa, una din fetele de la tara s-a integrat perfect in grupul celor de la oras. Invata foarte bine, acum in clasa a XII- a a avut aproape 10 fix media.
Deci, depinde de persoanele peste care vei da si, in primul rand, depinde de tine. Trebuie sa socializezi.