Teoretic poate sa spuna dirigintei sau parintilor ca ai mers la el, la psiholog, dar nu are voie (repet. nu are voie) sa divulge parintilor, si cu atat mai putin dirigintei, ceea ce ai discutat cu el. Ceea ce discuti cu el in cadrul consultatiei e protejat de confidentialitatea doctor-pacient care se aplica chiar daca esti minor. Psihologul va putea sa treaca peste aceasta clauza de confidentialitate doar daca are motive serioase sa creada ca vrei sa te sinucizi sau esti inclinat catre actiuni care te-ar putea rani. Dar atat. Nu va putea sa-ti sune parinti sa le zica "Azi a trecut fiica/fiul dvs pe la mine si mi-a zis aia si aia si aia". Deci, du-te cu incredere ca poate chiar te va ajuta cu problemele tale, oricare ar fi alea.
Eu nu cred, adica poti sa-i spui sa zica la nimeni ca te-ai dus...in plus ce e asa rau sa te duci? eu chiar vreau sa ma duc ca am o problema dar nu am timp
Da.O sa te treaca pe o fisa.
Iar diriginta o sa afle sigur, apoi vor afla parintii. Parintii vor afla de la psiholog sau diriginta sau alt cineva, dar vor afla 100%. Funda?
Buna! Nu e nimic rusinos in a te duce...la psiholog. Este un lucru extrem de util si binefacator. Stiu, daca zici in clasa, ma duc la psiholog, astia o sa creada ca esti bolnava psihic, dar nu e nici pe departe asa. E foarte bine, daca ai vreo problema, indiferent de care poti sa mergi. E mai rau sa mergi al un unu' de ala cu psihopati Curaj! Du-te! O sa scrie ele acolo ceva, dar totusi e o intalnire mai intima Bafta!