Nici una. Atata timp cat nu o scoti din ghiozdan, nu o arati nimanui si nu o consumi.
Eu aveam si cutite la mine in geanta cand mergeam la liceu. Am venit odata si cu sabia ca voiam sa il tai pe unu am infasurat-o cu o carpa si am bagat-o intr-o punga de la lidl
Pe langa cutite, caram multe chestii periculoase la scoala, dar de cele mai multe ori aveam geanta plina de petarde
Am dat odata o banana pe holu scolii, cand s-a lansat explozibilu a sarit fix in fața usii cancelariei si a bubuit acolo au iesit profesorii cu ochii beliti de zici ca erau turbati, sa vada cine a dat cu materiale pirotehnice in scoala dar am sters-o imediat de acolo, am sarit poarta de 2 metri si ceva dintr-un salt
A si odata am fost cu niste prieteni la un liceu, am intrat in clasa sa vorbim cu niste fete si aveam un fp3 in geanta si mi-a dat prostu de colegu foc la fp3 si mi-a bubuit geanta, au sarit bucati prin toata clasa
Am adus odata 2 sticle de spirt si pahare de unica folosinta si am facut un spriț in spatele liceului cu baietii in 10 minute cat era pauza, le-am dat talpa pe amandoua, am intrat beti la ore S-a impedicat unu a cazut peste o colega in banca s-a imprastiat peste ea si s-a rupt scaunu, s-au dus gramada amandoi, am murit de ras unu a vrut sa se aseze da s-a pus pe langa scaun, altul nu mai nimerea banca, se pusese unde statea o colega si credea ca e locu lui, da eram beti manga de la spirtu ala Altu a adormit la ora de geografie nu se mai trezea, striga profa la el ala sforaia, in alta clasa la fel, amandoi beti s-au asezat in aceiasi banca, credeau ca e banca lor si s-au luat la bataie altii au intrat in clasele gresite, a fost panarama mare in ziua aia
Chiar daca ne-au chemat parintii la scoala si ne-a scazut la toti media de purtare la 6 si ne-a amenintat ca ne exmatriculeaza, a meritat
In concluzie tu o sa fii ok, maxim o sa iti atraga atentia dar nu cred.
Niciuna, atat timp cat nu te-a prins nimeni.Totusi, nu e chiar asa greu sa bei in timpul liber, nu? De ce ai cara o sticla din asta la scoala? Gandeste-te si la scenariul in care se poate sparge, sa vezi atunci distractie.
Nota scazuta la purtare si chemat de urgenta parintii la scoala (posbil chiar amenda), fiindca este ilegal sa duci in scoala: alcool, tigari, vape-uri si droguri.
McCrush întreabă: