Daca pe pamant era bun, cu siguranta si in cer este bun.Doar ca s-ar putea sa-l deranjeze putin ca nu-l lasi sa traiasca acolo in pace. Dar daca e bun nu-ti va face nimic.Totusi.nu te juca cu spiritele.
Nu fii nebun, sa nu te puna naiba sa faci asa ceva ca nu mai scapi de ele, nici cu preotu!
Nu...totusi daca faci asa ceva (cred ca prin sedinte de spiritism) ai grija sa nu exagerezi. o poti face o singura data (sau de mai multe) dar in principiu o singura data ar fi indicat sa-l chemi pe pamant caci poate dupa acea ar putea deveni manios doar o singura data! am mai auzit din astea si spiritele se roga mai tot timpul acolo sus si nu este bine sa le deranjezi...
sper ca ti-am fost d folos pup botoghina16:*:* (fundita?)
Eu zic sa nu te joci cu spiritele! Sigur acestea o sa-ti faca rau! Poate au fost bune cand erau pe pamant dar acum? Sigur cel rau este la mijloc!
Buna!, nu te juca cu spiritele, ca poate sa fie in locul lor diavolul si cred ca nu o sa iti placa... ca mie mi-a murit unchiu si a fost inmormantat de ziua mea a fost cumplit de urat, m-am simtit foarte urat, si totusi daca vrei sa invoci un spirit cred ca stii ca asta o faci cu diavolul nu singur nu o face si ai grija de tine ca mai tarziu o sa fie prea tarziu daca o faci acum...
Daca era bun pe pamanat este bun si in cer. poti sa incerci daca vrei dar asta inseamna ca o sa-l deranjezi. fundita?
Andrei67y5 întreabă: