Depinde de motiv, de cat de incapatanata e persoana, de cate esti tu dispusa sa faci.
-Daca poti, dovedeste-i ca ai dreptate.
-Cere-ti scuze cat mai des (e bine chiar sa te milogesti putin).
-Roaga pe altcineva sa puna o vorba buna pentru tine.
-I-a persoana o data la discutii, si spune-i in fata sa termine cu atitudinea copilaroasa, si sa nu mai stea imbufnata ca nu castiga nimic.
-Fa chestii dragute pentru persoana respectiva, un cadou, ceva (niste dulciuri daca ii plac, sau o carte, un cd, depinde de preferinte. Ca sa fie amuzant ai putea sa ii dai de ex. o bucata de branza cu un biletel ''Iarta-ma. '')
-te duci la ea si ii spui (hotarata): ''Bai, mi-am cerut deja scuze de cateva ori, ce mai pot sa fac? Nu o sa mai insist, ca deja m-am saturat de situatia asta. De ce nu vrei sa intelegi odata ca imi pare rau si sa ma ierti?! Promit ca nu mai fac!'' (cum ziceam, depinde de motivul supararii)
- Daca e o confuzie, incearca sa ii demonstrezi cu dovezi ce s-a intamplat de fapt.
-Sau poti sa astepti un timp pana ce sentimentul de suparare scade in intensitate, apoi sa mergi la persoana respectiva.
As fi putut sa iti dau sfaturi mai potrivite poate daca ai fi spus de ce e suparata persoana, si cati ani aveti .
Succes!
Trebuie sa ai rabdare, vorbeste cu persoana, spune-i ca iti pare rau daca ai facut ceva gresit. Toate au o rezolvare, si cu siguranta o sa te ierte.
Spune-i ca iti pare enorm de rau si nu o sa se mai repete..Cu timpul o sa te ierte.
Pai...depinde motivul de care e suparata pe tine! poti incerca sa ii ceri scuze, sau sa vb cu ea despre cauza asta si sa ii spui ca nu o sa se mai repete. sper ca te-am ajutat. ByE!
Păi. încercă să o împaci. De exemplu, o poţi ajuta cu ceva (de exemplu dacă are probleme), sau ..hm. Dedicăi o melodie de prietenie, sau cântăi-o tu, chiar dacă nu ai voce, o va amuza (chiar merge ), sau dacă se ceartă cu cineva, i-ai apărarea, indiferent dacă are dreptate sau nu. Sunt lucruri minuscule, dar contează mult Fundăăă?
Daca acea persoana iti da dureri de cap de ce stai dupa ea si vrei sa te impaci? Las-o sa se linisteasca, cu timpul ii va mai trece supararea.
Timpul le rezolva pe toate, depinde si ce ai facut tu, personalitatea ei.
Incearca sa-ti ceri scuze si sa ii promiti ca nu se va mai repeta.
Nu-ti recomand sa te pui in genunchi sau alte chestii, pentru ca apoi poate sa profite de bunatatea ta.
Poti sa-ti ceri scuze, sa-i spui ca ai gresit si ca iti pare rau, si ai rabdare sa vezi ce face, ce zice... poti sa-l si ajuti intr-o problema chiar daca el nu-ti cere ajutorul poate are nevoie, si poate asa o sa te ierte
Depinde de situatie! Se mai poate face ceva sau poate nu.Dar daca vrei sa incerci ceva atunci cereti iertare! Prin asta isi va da seama ca recunosti si ca ti-ai dat seama ca ai gresit si o sa fie altfel.
Bună.
Îți ceri scuze și dacă acceptă bine, dacă nu îți vezi de treaba ta!
Pa, pa.
Am scris al repezeala daca nu ti-ai dat seama. sunt prima la lb romana in clasa asa ca ..nu judeca o carte dupa coperta. daca te deranja ceva nu te utai la intrebare. o ignorai
Mersi, dar am incercat si nu cedeaza poate ca eu sunt mai incapatanata dar vreau sa acccepte adevarul, si asa daca ii cer scuze nu o sa rezolv nic
Bună.
Atunci las-o să trăiască în lumea ei și gata. Nu a început lumea cu acea persoană, tu să fii sănătoasă.
Pa, pa.